Terdapat 5 cara untuk bertolak dari iQ Hotel Roma, Rome ke Basilika Santo Peter dengan perkhidmatan ulang-alik, bas, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Perkhidmatan ulang-alik
Terbaik- Naik bas ulang-alik dari Roma Termini ke Vatican City
31 min€1–14Barisan 64 bas
- Naiki bas dari Nazionale/Torino ke Cavalleggeri/S. Pietrobus 64 / ...
37 min€2–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari iQ Hotel Roma, Rome ke Basilika Santo Peterwalk 4 km
48 minBarisan 64 bas melalui Nazionale/Quattro Fontane
- Naiki bas dari Nazionale/Quattro Fontane ke Cavalleggeri/S. Pietrobus 64 / ...
37 min€2–7Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Repubblica ke Ciprosubway Mea
38 min€2
iQ Hotel Roma, Rome ke Basilika Santo Peter dengan jalan kaki dan perkhidmatan ulang-alik
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari iQ Hotel Roma, Rome ke Basilika Santo Peter adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 38 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari iQ Hotel Roma, Rome ke Basilika Santo Peter adalah perkhidmatan ulang-alik yang berharga €1 - €14 dan mengambil masa 31 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Nazionale/Torino dan tiba di Cavalleggeri/S. Pietro. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 24 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Repubblica dan tiba di Cipro. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara iQ Hotel Roma, Rome dan Basilika Santo Peter adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari iQ Hotel Roma, Rome ke Basilika Santo Peter tanpa kereta adalah dengan perkhidmatan ulang-alik yang memerlukan 31 min dan berharga €1 - €14.
perkhidmatan ulang-alik dari Roma Termini ke Vatican City mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan iQ Hotel Roma, Rome Basilika Santo Peter ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Nazionale/Torino.
Perkhidmatan iQ Hotel Roma, Rome Basilika Santo Peter ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Repubblica.
Perkhidmatan iQ Hotel Roma, Rome Basilika Santo Peter ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cavalleggeri/S. Pietro.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara iQ Hotel Roma, Rome, Itali dan Basilika Santo Peter, Vatikan?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Repubblica ke Cipro
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 02 3008 9000
- E-mel
- mail@autostradale.it
- Tapak web
- autostradale.it
Perkhidmatan ulang-alik dari Roma Termini ke Vatican City
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €1–14
- Jadual di
- autostradale.it
- Standard Rate
- €10–14
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Nazionale/Torino ke Cavalleggeri/S. Pietro
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Nazionale/Quattro Fontane ke Cavalleggeri/S. Pietro
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan iQ Hotel Roma, Rome Basilika Santo Peter ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cipro.








