Terdapat 6 cara untuk bertolak dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome dengan bas, kereta api bawah tanah, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 246 bas, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki bus dari Aurelia/Via Della Stazione Aurelia ke C.Ne Cornelia/Bologninibus 246 / ...
- Naiki subway dari Cornelia ke Repubblicasubway Mea
39 min€4–10Kereta api
Paling murah- Naiki train dari Roma Aurelia ke Roma Terminitrain Re
53 min€2–3Bas
- Naiki bus dari C.Ne Cornelia/Bolognini ke S. Maria Maggiorebus nMA
1 j 6 min€2–18Teksi
- Naiki taxi dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rometaxi 9.5 km
13 min€17–21Pandu 9.5 km
- Pandu dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Romecar 9.5 km
13 min€2–3Barisan 985 bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bus dari Aurelia/Via Della Stazione Aurelia ke Battistinibus 985
- Naiki subway dari Battistini ke Repubblicasubway Mea
56 min
hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome dengan jalan kaki, bas dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome adalah teksi yang berharga €17 - €21 dan mengambil masa 13 min.
Tidak, tiada bas terus dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Aurelia/Via Della Stazione Aurelia dan tiba di S. Maria Maggiore melalui C.Ne Cornelia/Bolognini. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 6m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Roma Aurelia dan tiba di Roma Termini. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 31 min.
Jarak antara hu Roma Camping In Town, Rome dan Cavour Colloseum suite, Rome adalah 11 km. Jarak jalan raya ialah 9.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 246 bas dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 39 min dan berharga €3 - €11.
Ia mengambil masa lebih kurang 39 min untuk bertolak dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan hu Roma Camping In Town, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen C.Ne Cornelia/Bolognini.
Perkhidmatan hu Roma Camping In Town, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, berlepas dari stesen Roma Aurelia.
Cara terbaik untuk bertolak dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome adalah dengan kereta api yang mengambil masa 53 min dan berharga €2 - €3. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €2 - €18 dan mengambil masa 1j 6m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara hu Roma Camping In Town, Rome, Itali dan Cavour Colloseum suite, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Cornelia ke Repubblica
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
Kereta api bawah tanah dari Battistini ke Repubblica
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Aurelia/Via Della Stazione Aurelia ke C.Ne Cornelia/Bolognini
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
Bas dari C.Ne Cornelia/Bolognini ke S. Maria Maggiore
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–9
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €9
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- €17–21
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 66189097
- Tapak web
- 3570.it
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan hu Roma Camping In Town, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen S. Maria Maggiore.
Perkhidmatan hu Roma Camping In Town, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, tiba di stesen Roma Termini.
Ya, jarak pemanduan antara hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome adalah 10 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari hu Roma Camping In Town, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome.
Tempah tiket hu Roma Camping In Town, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.


