Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Zonza ke L'Île-Rousse dengan bas, kereta, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari ZONZA - Centru ke PORTIVECHJU - Gara StradaIibus C5
- Naiki bas dari PORTIVECHJU - Gara StradaIi ke LUCCIANA - Casamozzabus C10
- Naiki bas dari LUCCIANA - Casamozza ke L'isulabus C12
6 j 25 min€37–53Pandu, kereta api
Paling murah- Pandu dari Zonza ke Corticar
- Naiki kereta api dari U Ponte à a Leccia ke L'isula Rossatrain 5
3 j 55 min€26–39Pandu 178 km
- Pandu dari Zonza ke L'Île-Roussecar 178 km
2 j 45 min€28–40
Zonza ke L'Île-Rousse dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Zonza ke L'Île-Rousse adalah pandu dan kereta api yang berharga €25 - €40 dan mengambil masa 3j 55m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Zonza ke L'Île-Rousse adalah pandu yang berharga €27 - €40 dan mengambil masa 2j 45m.
Tidak, tiada bas terus dari Zonza ke L'Île-Rousse. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari ZONZA - Centru dan tiba di L'isula melalui PORTIVECHJU - Gara StradaIi dan LUCCIANA - Casamozza. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 6j 25m.
Jarak antara Zonza dan L'Île-Rousse adalah 227 km. Jarak jalan raya ialah 178 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Zonza ke L'Île-Rousse tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 6j 25m dan berharga €35 - €55.
Ia mengambil masa lebih kurang 6j 25m untuk bertolak dari Zonza ke L'Île-Rousse, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Zonza L'Île-Rousse ke bas, dikendalikan oleh Cullettività di Corsica - Collectivité de Corse, berlepas dari stesen ZONZA - Centru.
Perkhidmatan Zonza L'Île-Rousse ke bas, dikendalikan oleh Cullettività di Corsica - Collectivité de Corse, tiba di stesen PORTIVECHJU - Gara StradaIi.
Ya, jarak pemanduan antara Zonza ke L'Île-Rousse adalah 178 km. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 45m untuk memandu dari Zonza ke L'Île-Rousse.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Zonza, Perancis dan L'Île-Rousse, Perancis?
- Telefon
- 04 95 32 80 57
- E-mel
- contact@cfc.corsica
- Tapak web
- cf-corse.corsica
Kereta api dari U Ponte à a Leccia ke L'isula Rossa
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- €5–8
- Jadual di
- cf-corse.corsica
- Telefon
- +33 4 95 20 25 25
- E-mel
- contact@isula.corsica
- Tapak web
- isula.corsica
Bas dari ZONZA - Centru ke PORTIVECHJU - Gara StradaIi
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €7–11
- Jadual di
- isula.corsica
Bas dari PORTIVECHJU - Gara StradaIi ke LUCCIANA - Casamozza
- Tempoh Purata
- 2 j 20 min
- Kekerapan
- 3 kali seminggu
- Anggaran harga
- €19–27
- Jadual di
- isula.corsica
Bas dari LUCCIANA - Casamozza ke L'isula
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- 4 kali seminggu
- Anggaran harga
- €11–16
- Jadual di
- isula.corsica





