Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Windygates ke Halbeath Park & Ride dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 44 bas, bas
Terbaik- Naiki bas dari Greig Park ke Bus Station Arrival Bay44B / ...
- Naiki bas dari Bus Station ke Park & Ride Arrival BayX24 / ...
40 min£5–8Teksi
- Naiki teksi dari Windygates ke Halbeath Park & Ride17.5 bt
20 min£35–50Pandu 17.5 bt
- Pandu dari Windygates ke Halbeath Park & Ride17.5 bt
20 min£5–7
Windygates ke Halbeath Park & Ride dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Windygates ke Halbeath Park & Ride adalah pandu yang berharga £4 - £7 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Windygates ke Halbeath Park & Ride adalah teksi yang berharga £35 - £50 dan mengambil masa 20 min.
Tidak, tiada bas terus dari Windygates ke Halbeath Park & Ride. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Greig Park dan tiba di Park & Ride Arrival Bay melalui Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 40 min.
Jarak antara Windygates dan Halbeath Park & Ride adalah 20 batu. Jarak jalan raya ialah 17.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Windygates ke Halbeath Park & Ride tanpa kereta adalah dengan barisan 44 bas dan bas yang memerlukan 40 min dan berharga £5 - £9.
Ia mengambil masa lebih kurang 40 min untuk bertolak dari Windygates ke Halbeath Park & Ride, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Windygates Halbeath Park & Ride ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach East Scotland, berlepas dari stesen Greig Park.
Perkhidmatan Windygates Halbeath Park & Ride ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach East Scotland, tiba di stesen Bus Station Arrival Bay.
Ya, jarak pemanduan antara Windygates ke Halbeath Park & Ride adalah 18 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk memandu dari Windygates ke Halbeath Park & Ride.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Windygates, Scotland dan Halbeath Park & Ride, Scotland?
- Telefon
- 0345 241 8000
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Greig Park ke Bus Station Arrival Bay
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Bas dari Bus Station ke Park & Ride Arrival Bay
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £3–5
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Tempoh Purata
- 20 min
- Anggaran harga
- £35–50
United Radio Cabs
- Telefon
- +44 1592 752 327
- Tapak web
- unitedradiocabs.co.uk
Markinch Cabs
- Telefon
- +44 1592 756 550
- Tapak web
- markinchcabs.co.uk
Glenrothes Town Cabs
- Telefon
- +44 1592 751 111
- Tapak web
- glenrothestowncabs.co.uk
Glenrothes Taxi Centre
- Telefon
- +44 1592 743 743
Eco Friendly Taxis
- Telefon
- +44 1592 363 636


