Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Whittier ke Cross Border Express, San Diego dengan bas, kereta api, trem, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui 1305 S Atlantic Blvd - East Los Angeles
Terbaik- Naiki bas dari Philadelphia / Painter ke East L.A. College10 Whittier Blvd
- Naiki bas dari 1305 S Atlantic Blvd - East Los Angeles ke Cross Border Express, San DiegoSacramento
4 j 44 minPandu 125.9 bt
Paling murah- Pandu dari Whittier ke Cross Border Express, San Diego125.9 bt
2 j 18 min$23–34Kereta api, trem, barisan 905 bas
- Naiki kereta api dari Norwalk / Santa Fe Springs ke Fullerton
- Naiki kereta api dari Fullerton Amtrak Station ke San Diego Old Town Transportation Center
- Naiki trem dari Old Town Station ke Iris Avenue Station
- Naiki bas dari Iris Avenue Transit Center ke Airway Rd & La Media Rd905
5 j 57 min$63–88Bas
- Naiki bas dari El Monte ke Cross Border Express, San DiegoEl Paso / ...
7 j 16 min$32–56
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Whittier ke Cross Border Express, San Diego adalah pandu yang berharga $23 - $35 dan mengambil masa 2j 18m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Whittier ke Cross Border Express, San Diego adalah pandu yang berharga $23 - $35 dan mengambil masa 2j 18m.
Tidak, tiada bas terus dari Whittier ke Cross Border Express, San Diego. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Philadelphia / Painter dan tiba di Cross Border Express, San Diego melalui Atlantic / Floral dan 1305 S Atlantic Blvd - East Los Angeles. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 44m.
Jarak antara Whittier dan Cross Border Express, San Diego adalah 143 batu. Jarak jalan raya ialah 126.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Whittier ke Cross Border Express, San Diego tanpa kereta adalah dengan bas melalui 1305 S Atlantic Blvd - East Los Angeles yang memerlukan 4j 44m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 44m untuk bertolak dari Whittier ke Cross Border Express, San Diego, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Whittier Cross Border Express, San Diego ke bas, dikendalikan oleh Montebello Bus Lines, berlepas dari stesen Philadelphia / Painter.
Perkhidmatan Whittier Cross Border Express, San Diego ke bas, dikendalikan oleh Montebello Bus Lines, tiba di stesen East L.A. College.
Cross Border Express, San Diego adalah 4j lebih awal daripada Whittier. Ia kini 6:21 PM di Whittier dan 10:21 PM di Cross Border Express, San Diego.
Ya, jarak pemanduan antara Whittier ke Cross Border Express, San Diego adalah 127 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 18m untuk memandu dari Whittier ke Cross Border Express, San Diego.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Whittier, CA, Amerika Syarikat dan Cross Border Express, San Diego, CA, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- (800) 371-LINK (5465)
- Tapak web
- metrolinktrains.com
Kereta api dari Norwalk / Santa Fe Springs ke Fullerton
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- metrolinktrains.com
- Passenger
- $4–6
Butiran Hubungan
- Telefon
- +1 800-872-7245
- Tapak web
- amtrak.com
Kereta api dari Fullerton Amtrak Station ke San Diego Old Town Transportation Center
- Tempoh Purata
- 2 j 9 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- $28–33
- Jadual di
- amtrak.com
- Telefon
- +1 619-233-3004
- Tapak web
- sdmts.com
Trem dari Old Town Station ke Iris Avenue Station
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–12
- Jadual di
- sdmts.com
- Telefon
- 323-558-1625
- E-mel
- ridembl@cityofmontebello.com
- Tapak web
- ridembl.com
Bas dari Philadelphia / Painter ke East L.A. College
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Tapak web
- Montebello Bus Lines
- E-mel
- support@crossborderxpress.com
- Tapak web
- crossborderxpress.com
Bas dari 1305 S Atlantic Blvd - East Los Angeles ke Cross Border Express, San Diego
- Tempoh Purata
- 2 j 30 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- $30–45
- Jadual di
- crossborderxpress.com
Bas dari El Monte ke Cross Border Express, San Diego
- Tempoh Purata
- 5 j 10 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- $30–50
- Jadual di
- crossborderxpress.com
- Telefon
- +1 619-233-3004
- Tapak web
- sdmts.com
Bas dari Iris Avenue Transit Center ke Airway Rd & La Media Rd
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–5
- Jadual di
- sdmts.com
- One Way - Adult/Youth
- $2–5









