Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Weil am Rhein ke Weil am Rhein-Ost dengan kereta api, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Weil am Rhein Gartenstadt ke Weil am Rhein-Osttrain S5
3 min€2–4Bas
- Naiki bas dari Weil am Rhein Gartenstadt ke Weil am Rhein-Ostbus Ev
7 minTeksi
- Naiki teksi dari Weil am Rhein ke Weil am Rhein-Osttaxi 1.5 km
3 min€8–10Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Weil am Rhein ke Weil am Rhein-Ostwalk 1.6 km
19 minBas melalui Weil am Rhein, Turmstrasse
- Naiki bas dari Weil am Rhein, Turmstrasse ke Weil am Rhein, Altes Rathausbus 16 / ...
9 min€2–3
Weil am Rhein ke Weil am Rhein-Ost dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Weil am Rhein ke Weil am Rhein-Ost adalah bas melalui Weil am Rhein, Turmstrasse yang berharga €2 - €3 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Weil am Rhein ke Weil am Rhein-Ost adalah kereta api yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Weil am Rhein Gartenstadt dan tiba di Weil am Rhein-Ost. Perkhidmatan berlepas dua kali seminggu, dan beroperasi Hari Sabtu dan Ahad. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Weil am Rhein Gartenstadt dan tiba di Weil am Rhein-Ost. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Jarak antara Weil am Rhein dan Weil am Rhein-Ost adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Weil am Rhein ke Weil am Rhein-Ost tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 3 min dan berharga €2 - €4.
kereta api dari Weil am Rhein Gartenstadt ke Weil am Rhein-Ost mengambil masa 3 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Weil am Rhein Weil am Rhein-Ost ke bas, dikendalikan oleh SBB GmbH, berlepas dari stesen Weil am Rhein Gartenstadt.
Perkhidmatan Weil am Rhein Weil am Rhein-Ost ke kereta api, dikendalikan oleh SBB GmbH, berlepas dari stesen Weil am Rhein Gartenstadt.
Cara terbaik untuk bertolak dari Weil am Rhein ke Weil am Rhein-Ost adalah dengan kereta api yang mengambil masa 3 min dan berharga €2 - €4. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga dan mengambil masa 7 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Weil am Rhein, Jerman dan Weil am Rhein-Ost, Jerman?
- Telefon
- +49 (0) 7531 915109
- E-mel
- info@sbb-deutschland.de
- Tapak web
- sbb-deutschland.de
Kereta api dari Weil am Rhein Gartenstadt ke Weil am Rhein-Ost
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- sbb-deutschland.de
- Telefon
- +49 (0) 7531 915109
- E-mel
- info@sbb-deutschland.de
- Tapak web
- sbb-deutschland.de
Bas dari Weil am Rhein Gartenstadt ke Weil am Rhein-Ost
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Jadual di
- sbb-deutschland.de
- Telefon
- +41 (0)848 818 818
- E-mel
- info@postauto.ch
- Tapak web
- postauto.ch
Bas dari Weil am Rhein, Turmstrasse ke Weil am Rhein, Altes Rathaus
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- postauto.ch
- Telefon
- +49 7821 9960770
- E-mel
- info@sweg.de
- Tapak web
- sweg.de
Bas dari Weil am Rhein, Turmstrasse ke Weil am Rhein, Altes Rathaus
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- sweg.de
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- €8–10
Taxi-Zentrale AG Basel
- Telefon
- +41 61 222 22 22
- Tapak web
- taxi-zentrale.ch
Mini Cab AG
- Telefon
- +41 61 777 77 77
- Tapak web
- mini-cab.ch
33er Taxi AG
- Telefon
- +41 61 333 33 33
- Tapak web
- 33ertaxi.ch
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Weil am Rhein Weil am Rhein-Ost ke bas, dikendalikan oleh SBB GmbH, tiba di stesen Weil am Rhein-Ost.
Perkhidmatan Weil am Rhein Weil am Rhein-Ost ke kereta api, dikendalikan oleh SBB GmbH, tiba di stesen Weil am Rhein-Ost.












