Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Washington ke Blue Ridge Mountain dengan kereta api bawah tanah, teksi, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, teksi
Terbaik- Naiki subway dari McPherson Square, Blue/Orange/Silver Line Track 2 Platform ke Ashburn, Silver Line Center Platformsubway S
- Naiki taxi dari Ashburn, Silver Line Center Platform ke Blue Ridge Mountaintaxi
1 j 32 min$67–88Pandu 55 bt
Paling murah- Pandu dari Washington ke Blue Ridge Mountaincar 55 bt
1 j 15 min$10–15Bas, teksi
- Naiki bus dari 14th St @ Independence Ave SW ke University Commuter Lotbus 612-War / ...
- Naiki taxi dari University Commuter Lot ke Blue Ridge Mountaintaxi
1 j 54 min$86–106
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Washington ke Blue Ridge Mountain adalah pandu yang berharga $10 - $15 dan mengambil masa 1j 15m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Washington ke Blue Ridge Mountain adalah pandu yang berharga $10 - $15 dan mengambil masa 1j 15m.
Jarak antara Washington dan Blue Ridge Mountain adalah 61 batu. Jarak jalan raya ialah 55.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Washington ke Blue Ridge Mountain tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan teksi yang memerlukan 1j 32m dan berharga $65 - $90.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 32m untuk bertolak dari Washington ke Blue Ridge Mountain, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Washington ke Blue Ridge Mountain adalah 55 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 15m untuk memandu dari Washington ke Blue Ridge Mountain.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Washington, DC, Amerika Syarikat dan Blue Ridge Mountain, VA, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 202 466 3876
- Tapak web
- Washington Metropolitan Area Transit Authority
Kereta api bawah tanah dari McPherson Square, Blue/Orange/Silver Line Track 2 Platform ke Ashburn, Silver Line Center Platform
- Tempoh Purata
- 57 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–3
- Jadual di
- Washington Metropolitan Area Transit Authority
- standard fare after 9:30 p.m
- $2–3
- Telefon
- +1 703-730-6664
- Tapak web
- Omniride
Bas dari 14th St @ Independence Ave SW ke University Commuter Lot
- Tempoh Purata
- 59 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $7–11
- Jadual di
- Omniride
- Tempoh Purata
- 45 min
- Anggaran harga
- $65–95
Yellow Cab Services
- Telefon
- +1-866-302-9898
- Tapak web
- yellowcabservices.com
Yellow Cab
- Telefon
- +1-866-302-9898





