Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api melalui London
Terbaik- Naiki kereta api dari Wareham ke London WaterlooWeymouth - London Waterloo
- Naiki kereta api dari London St Pancras Intl ke Folkestone WestSt Pancras International - Dover Priory / ...
4 j 58 min£48–155Bas
Paling murah- Naiki bas dari Seldown Coach Station ke Green Line Coach StationUk061
- Naiki bas dari London Victoria ke FolkestoneN1700 / ...
8 j 13 min£21–51Pandu 171.3 bt
- Pandu dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal171.3 bt
3 j 5 min£43–62Kereta api
- Naiki kereta api dari Wareham ke London WaterlooWeymouth - London Waterloo
- Naiki kereta api dari London Waterloo East ke Folkestone WestLondon Charing Cross - Ramsgate / ...
5 j 11 min£63–147
Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah bas yang berharga £21 - £55 dan mengambil masa 8j 13m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah pandu yang berharga £40 - £65 dan mengambil masa 3j 5m.
Tidak, tiada bas terus dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Red Lion dan tiba di Folkestone melalui Seldown Coach Station dan London Victoria. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8j 13m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wareham dan tiba di Folkestone West melalui Waterloo station dan London St Pancras Intl. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 58m.
Jarak antara Wareham dan Eurotunnel Folkestone Terminal adalah 195 batu. Jarak jalan raya ialah 172.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api melalui London yang memerlukan 4j 58m dan berharga £45 - £160.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 58m untuk bertolak dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Wareham Eurotunnel Folkestone Terminal ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Seldown Coach Station.
Perkhidmatan Wareham Eurotunnel Folkestone Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, berlepas dari stesen Wareham.
Cara terbaik untuk bertolak dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah dengan kereta api melalui London yang mengambil masa 4j 58m dan berharga £45 - £160. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £21 - £55 dan mengambil masa 8j 13m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Wareham, England dan Eurotunnel Folkestone Terminal, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Wareham ke London Waterloo
- Tempoh Purata
- 2 j 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £28–95
- Jadual di
- southwesternrailway.com
- Telefon
- +44 345 322 7021
- Tapak web
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London St Pancras Intl ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £18–60
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
Kereta api dari London Waterloo East ke Folkestone West
- Tempoh Purata
- 1 j 33 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £35–55
- Jadual di
- southeasternrailway.co.uk
- Anytime Day SIngle
- £35–55
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- flixbus.fr
Bas dari Seldown Coach Station ke Green Line Coach Station
- Tempoh Purata
- 3 j 50 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £14–21
- Jadual di
- flixbus.fr
Bas dari London Victoria ke Folkestone
- Tempoh Purata
- 2 j 20 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- £9–14
- Jadual di
- flixbus.fr
- Telefon
- 08717 81 81 81
- Tapak web
- nationalexpress.com
Bas dari Seldown Coach Station ke Green Line Coach Station
- Tempoh Purata
- 3 j 50 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £10–35
- Jadual di
- nationalexpress.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Wareham Eurotunnel Folkestone Terminal ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen Green Line Coach Station.
Perkhidmatan Wareham Eurotunnel Folkestone Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, tiba di stesen London Waterloo.
Ya, jarak pemanduan antara Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal adalah 172 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 3j 5m untuk memandu dari Wareham ke Eurotunnel Folkestone Terminal.



















