Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Wantage Township ke Port Authority Bus Terminal dengan teksi, bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Teksi, bas melalui Rt 23 Southbound At St Johns Church
Terbaik- Naiki teksi dari Wantage Township ke Rt 23 Southbound At St Johns Church
- Naiki bas dari Rt 23 Southbound At St Johns Church ke Port Authority Bus Terminal194
1 j 40 min$81–115Pandu 56.7 bt
Paling murah- Pandu dari Wantage Township ke Port Authority Bus Terminal56.7 bt
1 j 26 min$11–15Teksi, kereta api
- Naiki teksi dari Wantage Township ke Port Jervis
- Naiki kereta api dari Port Jervis ke Frank R Lautenberg Secaucus Lower LevelMnbnp
3 j 14 min$88–144Teksi, bas
- Naiki teksi dari Wantage Township ke Oakland Ave At Orchard St
- Naiki bas dari Oakland Ave At Orchard St ke Port Authority Bus Terminal196 / ...
2 j 2 min$72–104
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Wantage Township ke Port Authority Bus Terminal adalah pandu yang berharga $10 - $15 dan mengambil masa 1j 26m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Wantage Township ke Port Authority Bus Terminal adalah pandu yang berharga $10 - $15 dan mengambil masa 1j 26m.
Jarak antara Wantage Township dan Port Authority Bus Terminal adalah 96 batu. Jarak jalan raya ialah 57 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Wantage Township ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan teksi dan bas melalui Rt 23 Southbound At St Johns Church yang memerlukan 1j 40m dan berharga $80 - $120.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 40m untuk bertolak dari Wantage Township ke Port Authority Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Wantage Township ke Port Authority Bus Terminal adalah 57 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 26m untuk memandu dari Wantage Township ke Port Authority Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Wantage Township, NJ, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Kereta api dari Port Jervis ke Frank R Lautenberg Secaucus Lower Level
- Tempoh Purata
- 2 j 2 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- $2–35
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–35
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Rt 23 Southbound At St Johns Church ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 10 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $9–30
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $9–30
Bas dari Oakland Ave At Orchard St ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 34 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $9–29
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $9–29
- Tempoh Purata
- 32 min
- Anggaran harga
- $60–100




