Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Wanstead ke Redbridge Central Library dengan bas, kereta api bawah tanah, kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 145 bas
Terbaik- Naiki bas dari Wanstead Station ke Redbridge Central Library145
20 min£3Kereta api bawah tanah, kereta api
- Naiki kereta api bawah tanah dari Wanstead Station ke Stratford stationCentral
- Naiki kereta api dari Stratford ke IlfordElizabeth / ...
27 min£6–8Teksi
- Naiki teksi dari Wanstead ke Redbridge Central Library3 bt
5 min£45–60Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Wanstead ke Redbridge Central Library2.8 bt
54 min
Wanstead ke Redbridge Central Library dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Wanstead ke Redbridge Central Library adalah barisan 145 bas yang berharga £3 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Wanstead ke Redbridge Central Library adalah teksi yang berharga £45 - £60 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Wanstead Station dan tiba di Redbridge Central Library. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Wanstead ke Redbridge Central Library. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Wanstead Station dan tiba di Ilford melalui Stratford. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 27 min.
Jarak antara Wanstead dan Redbridge Central Library adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Wanstead ke Redbridge Central Library tanpa kereta adalah dengan barisan 145 bas yang memerlukan 20 min dan berharga £3.
barisan 145 bas dari Wanstead Station ke Redbridge Central Library mengambil masa 20 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Wanstead Redbridge Central Library ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach London, berlepas dari stesen Wanstead Station.
Perkhidmatan Wanstead Redbridge Central Library ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen Wanstead Station.
Perkhidmatan Wanstead Redbridge Central Library ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach London, tiba di stesen Redbridge Central Library.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Wanstead, England dan Redbridge Central Library, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Wanstead Station ke Stratford station
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Stratford ke Ilford
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £4–5
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Wanstead Station ke Redbridge Central Library
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Single Ticket
- £3
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- £45–60
Taxi Near London
- Telefon
- +4420 3740 3527
- Tapak web
- taxinearlondon.co.uk
Stratford City Cars
- Telefon
- +44 20 8555 5454
- Tapak web
- stratfordcitycars.co.uk
Seven Fives
- Telefon
- +44 20 8555 5555
Eurolink Cars
- Telefon
- +44 20 8555 8888
- Tapak web
- eurolinkcars.co.uk
London City Airport Taxis
- Telefon
- +44 20 3740 1947
- Tapak web
- londoncityairportcab.co.uk
Twelve Transfers
- Telefon
- +44 20 3479 5700
- Tapak web
- twelvetransfers.co.uk
Longbridge Cars
- Telefon
- +44 20 8507 7724
A to B Minicabs
- Telefon
- +44 20 8594 9290
Haringey Minicabs Cars
- Telefon
- +44 020 3051 7546
- Tapak web
- haringeyminicabscars.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Wanstead Redbridge Central Library ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Stratford station.






