Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Waddon ke Heathrow Terminal 4 dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 490 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Waddon ke Clapham Junction
- Naiki kereta api dari Clapham Junction ke Feltham
- Naiki bas dari High Street / Feltham ke Heathrow Terminal 4490
1 j 23 minPandu 18.7 bt
Paling murah- Pandu dari Waddon ke Heathrow Terminal 418.7 bt
50 min£5–7Bas
- Naiki bas dari West Croydon Bus Station ke Hatton Cross StationSl7
1 j 59 min£6–16Teksi
- Naiki teksi dari Waddon ke Heathrow Terminal 418.7 bt
50 min£110–130Kereta api
- Naiki kereta api dari Waddon ke London BridgeEpsom - London Bridge / ...
- Naiki kereta api dari Liverpool Street Station ke Heathrow Terminal 4Elizabeth
1 j 24 min£14–25
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Waddon ke Heathrow Terminal 4 adalah pandu yang berharga £4 - £7 dan mengambil masa 50 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Waddon ke Heathrow Terminal 4 adalah pandu yang berharga £4 - £7 dan mengambil masa 50 min.
Tidak, tiada bas terus dari Waddon ke Heathrow Terminal 4. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Waddon Leisure Centre / Fiveways dan tiba di Heathrow Terminal 4 melalui West Croydon Bus Station dan Hatton Cross Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 59m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Waddon ke Heathrow Terminal 4. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Waddon dan tiba di Heathrow Terminal 4 melalui London Bridge station dan Liverpool Street Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 24m.
Jarak antara Waddon dan Heathrow Terminal 4 adalah 24 batu. Jarak jalan raya ialah 18.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Waddon ke Heathrow Terminal 4 tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 490 bas yang memerlukan 1j 23m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 23m untuk bertolak dari Waddon ke Heathrow Terminal 4, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Waddon Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Metrobus, berlepas dari stesen West Croydon Bus Station.
Perkhidmatan Waddon Heathrow Terminal 4 ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, berlepas dari stesen Waddon.
Cara terbaik untuk bertolak dari Waddon ke Heathrow Terminal 4 adalah dengan bas yang mengambil masa 1j 59m dan berharga £5 - £17. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £14 - £26 dan mengambil masa 1j 24m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Waddon, England dan Heathrow Terminal 4, England?
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari Waddon ke Clapham Junction
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £5–8
- Jadual di
- southernrailway.com
- Anytime Day Single
- £5–8
Kereta api dari Waddon ke London Bridge
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £6–10
- Jadual di
- southernrailway.com
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Clapham Junction ke Feltham
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £4–14
- Jadual di
- southwesternrailway.com
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Liverpool Street Station ke Heathrow Terminal 4
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £6–13
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £6–11
- Peak
- £9–13
- Telefon
- +44 20 7788 8550
- E-mel
- customer.care@abellio.co.uk
- Tapak web
- transportukbus.com
Bas dari High Street / Feltham ke Heathrow Terminal 4
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- transportukbus.com
- Telefon
- +44 1293 449191
- E-mel
- info@metrobus.co.uk
- Tapak web
- metrobus.co.uk
Bas dari West Croydon Bus Station ke Hatton Cross Station
- Tempoh Purata
- 1 j 37 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
- Tempoh Purata
- 50 min
- Anggaran harga
- £110–130
Croydon Local Taxis
- Telefon
- +44 20 8681 3333
Croydon Cars MiniCab Taxi Service
- Telefon
- +44 20 8686 4000
- Tapak web
- croydoncar.co.uk
Croydon Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 3740 6094
- Tapak web
- croydonairporttransfer.co.uk
Cabhoo Minicabs Service
- Telefon
- +44 20 8686 4545
Rosehill Cars
- Telefon
- +44 20 8641 3535
- Tapak web
- rosehillcars.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Waddon Heathrow Terminal 4 ke bas, dikendalikan oleh Metrobus, tiba di stesen Hatton Cross Station.
Perkhidmatan Waddon Heathrow Terminal 4 ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, tiba di stesen London Bridge.
Ya, jarak pemanduan antara Waddon ke Heathrow Terminal 4 adalah 19 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 50 min untuk memandu dari Waddon ke Heathrow Terminal 4.
Tempah tiket Waddon Heathrow Terminal 4 ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.






















