Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 6162 bas
Terbaik- Naiki bas dari Gare des Chantiers - Abbé Rousseaux ke Place du 14 Juillet6162
1 j 8 minPandu 15.4 km
Paling murah- Pandu dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse15.4 km
23 min€3–4Kereta api
- Naiki kereta api dari Viroflay Rive Gauche ke Saint-Michel Notre-DameC
- Naiki kereta api dari Saint-Michel Notre-Dame ke Saint-Rémy-lès-ChevreuseB
1 j 24 min€7–13Teksi
- Naiki teksi dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse15.4 km
23 min€23–28
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah pandu yang berharga €2 - €4 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah teksi yang berharga €23 - €28 dan mengambil masa 23 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Viroflay Rive Gauche dan tiba di Saint-Rémy-lès-Chevreuse melalui Saint-Michel Notre-Dame. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 24m.
Jarak antara Viroflay dan Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah 25 km. Jarak jalan raya ialah 15.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse tanpa kereta adalah dengan barisan 6162 bas yang memerlukan 1j 8m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 8m untuk bertolak dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Viroflay Saint-Rémy-lès-Chevreuse ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Viroflay Rive Gauche.
Cara terbaik untuk bertolak dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah dengan barisan 6162 bas yang mengambil masa 1j 8m dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €6 - €14 dan mengambil masa 1j 24m.
Perkhidmatan Viroflay Saint-Rémy-lès-Chevreuse ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Saint-Michel Notre-Dame.
Ya, jarak pemanduan antara Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse adalah 15 km. Ia mengambil masa lebih kurang 23 min untuk memandu dari Viroflay ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Viroflay, Perancis dan Saint-Rémy-lès-Chevreuse, Perancis?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Viroflay Rive Gauche ke Saint-Michel Notre-Dame
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €2–5
- Rail 1st Class
- €4–7
Kereta api dari Saint-Michel Notre-Dame ke Saint-Rémy-lès-Chevreuse
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €4–7
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- +33 1 47 53 28 00
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Gare des Chantiers - Abbé Rousseaux ke Place du 14 Juillet
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Tempoh Purata
- 23 min
- Anggaran harga
- €23–28
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net












