Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Vigo ke Chan do Sego dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Vigo ke Chan do Sego adalah pandu yang berharga €3 - €6 dan mengambil masa 35 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Vigo ke Chan do Sego adalah teksi yang berharga €40 - €55 dan mengambil masa 35 min.
Tidak, tiada bas terus dari Vigo ke Chan do Sego. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Av. Gran Vía, 148 dan tiba di Peitieiros Gandara melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 13m.
Jarak antara Vigo dan Chan do Sego adalah 32 km. Jarak jalan raya ialah 23.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Vigo ke Chan do Sego tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 13m dan berharga €12 - €17.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 13m untuk bertolak dari Vigo ke Chan do Sego, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Vigo Chan do Sego ke bas, dikendalikan oleh Lugove, berlepas dari stesen Av. Gran Vía, 148.
Perkhidmatan Vigo Chan do Sego ke bas, dikendalikan oleh Lugove, tiba di stesen Peitieiros Gandara.
Ya, jarak pemanduan antara Vigo ke Chan do Sego adalah 23 km. Ia mengambil masa lebih kurang 35 min untuk memandu dari Vigo ke Chan do Sego.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Vigo, Sepanyol dan Chan do Sego, Sepanyol?
- Telefon
- +34 986 608 045
- E-mel
- cliente@lugove.gal
- Tapak web
- lugove.gal
Bas dari Av. Gran Vía, 148 ke Peitieiros Gandara
- Tempoh Purata
- 1 j 1 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- lugove.gal
- Tempoh Purata
- 35 min
- Anggaran harga
- €40–55
Radio Taxi 470000
- Telefon
- +34 986 47 00 00
- Tapak web
- radiotaxi470000.com
Radio Taxi Vigo
- Telefon
- +34 986 27 28 29
- Tapak web
- facebook.com




