Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Vienna ke Central Riverside Residences, Vienna dengan kereta api bawah tanah, trem, teksi, jalan kaki, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Stephansplatz ke Schwedenplatzsubway U1
4 min€3Barisan 2 trem
- Naiki trem dari Oper/Karlsplatz ke Gredlerstraßetram 2
12 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Vienna ke Central Riverside Residences, Viennataxi 1.4 km
4 min€5–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Vienna ke Central Riverside Residences, Viennawalk 870 m
10 minBas
- Naiki bas dari Stephansplatz ke Schwedenplatzbus 2A
7 min€3
Vienna ke Central Riverside Residences, Vienna dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Vienna ke Central Riverside Residences, Vienna adalah kereta api bawah tanah yang berharga €3 dan mengambil masa 4 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Vienna ke Central Riverside Residences, Vienna adalah teksi yang berharga €5 - €7 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Stephansplatz dan tiba di Schwedenplatz. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Stephansplatz dan tiba di Schwedenplatz. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1 min.
Jarak antara Vienna dan Central Riverside Residences, Vienna adalah 899 meter.
Cara terbaik untuk bertolak dari Vienna ke Central Riverside Residences, Vienna tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 4 min dan berharga €3.
kereta api bawah tanah dari Stephansplatz ke Schwedenplatz mengambil masa 1 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Vienna Central Riverside Residences, Vienna ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Stephansplatz.
Perkhidmatan Vienna Central Riverside Residences, Vienna ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, berlepas dari stesen Stephansplatz.
Perkhidmatan Vienna Central Riverside Residences, Vienna ke bas, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Schwedenplatz.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Vienna, Austria dan Central Riverside Residences, Vienna, Austria?
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Kereta api bawah tanah dari Stephansplatz ke Schwedenplatz
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
Trem dari Oper/Karlsplatz ke Gredlerstraße
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Telefon
- +43 1 7909 100
- E-mel
- kundendienst@wienerlinien.at
- Tapak web
- wienerlinien.at
Bas dari Stephansplatz ke Schwedenplatz
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- wienerlinien.at
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- €5–7
Taxi 40100
- Telefon
- +43 1 40100
- Tapak web
- taxi40100.at
Taxi 13300
- Telefon
- +43 1 31300
- Tapak web
- taxi31300.at
Horn KEG
- Telefon
- +43 1 9610498
- Tapak web
- taxi-horn.at
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Vienna Central Riverside Residences, Vienna ke kereta api, dikendalikan oleh Wiener Linien, tiba di stesen Schwedenplatz.






