Terdapat 6 cara untuk bertolak dari ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereau dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 9 kereta api bawah tanah, barisan 10 kereta api bawah tanah, barisan 6 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Marcel Sembat ke Michel-Ange - Molitorsubway 9
- Naiki kereta api bawah tanah dari Michel-Ange - Molitor ke La Motte-Picquet - Grenellesubway 10
- Naiki kereta api bawah tanah dari La Motte-Picquet - Grenelle ke Denfert-Rochereausubway 6
30 min€3Bas
Paling murah- Naiki bas dari Marcel Sembat ke Gare Montparnassebus N12 / ...
41 min€2Teksi
- Naiki teksi dari ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereautaxi 8.3 km
12 min€15–19Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereauwalk 7.5 km
1 j 30 minBarisan 126 bas melalui Porte d'Orléans
- Naiki bas dari Marcel Sembat ke Porte d'Orléansbus 126
43 min€6Barisan 126 bas
- Naiki bas dari Marcel Sembat ke Porte d'Orléansbus 126
57 min€3
ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereau dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereau adalah bas yang berharga €2 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereau adalah teksi yang berharga €15 - €19 dan mengambil masa 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Marcel Sembat dan tiba di Gare Montparnasse. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereau. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Marcel Sembat dan tiba di Denfert-Rochereau melalui Michel-Ange - Molitor dan La Motte-Picquet - Grenelle. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 30 min.
Jarak antara ViaMichelin dan Place Denfert-Rochereau adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereau tanpa kereta adalah dengan barisan 9 kereta api bawah tanah dan barisan 10 kereta api bawah tanah dan barisan 6 kereta api bawah tanah yang memerlukan 30 min dan berharga €3.
Ia mengambil masa lebih kurang 30 min untuk bertolak dari ViaMichelin ke Place Denfert-Rochereau, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan ViaMichelin Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Croix du Sud, berlepas dari stesen Marcel Sembat.
Perkhidmatan ViaMichelin Place Denfert-Rochereau ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen Marcel Sembat.
Perkhidmatan ViaMichelin Place Denfert-Rochereau ke bas, dikendalikan oleh Croix du Sud, tiba di stesen Gare Montparnasse.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara ViaMichelin, Perancis dan Place Denfert-Rochereau, Perancis?
Kereta api bawah tanah dari Marcel Sembat ke Michel-Ange - Molitor
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Kereta api bawah tanah dari Michel-Ange - Molitor ke La Motte-Picquet - Grenelle
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- ratp.fr
Kereta api bawah tanah dari La Motte-Picquet - Grenelle ke Denfert-Rochereau
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- ratp.fr
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Marcel Sembat ke Gare Montparnasse
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Telefon
- 01 34 57 57 57
- Tapak web
- navitia.io
Bas dari Marcel Sembat ke Gare Montparnasse
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- me-deplacer.iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Marcel Sembat ke Porte d'Orléans
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 12 min
- Anggaran harga
- €15–19
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan ViaMichelin Place Denfert-Rochereau ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen Michel-Ange - Molitor.











