Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Via Condotti ke The Golden Pyramid, Rome dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Spagna ke Terminisubway Mea
- Naiki kereta api bawah tanah dari Termini ke Piramidesubway Meb / ...
22 min€4Barisan 83 bas
Paling murah- Naiki bas dari S. Claudio ke Campo Boariobus 83
27 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Via Condotti ke The Golden Pyramid, Rometaxi 5 km
7 min€18–23Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Via Condotti ke The Golden Pyramid, Romewalk 4 km
48 min
Via Condotti ke The Golden Pyramid, Rome dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Via Condotti ke The Golden Pyramid, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €4 dan mengambil masa 22 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Via Condotti ke The Golden Pyramid, Rome adalah teksi yang berharga €18 - €23 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari S. Claudio dan tiba di Campo Boario. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Via Condotti ke The Golden Pyramid, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Spagna dan tiba di Piramide melalui Termini. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara Via Condotti dan The Golden Pyramid, Rome adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Via Condotti ke The Golden Pyramid, Rome tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 22 min dan berharga €4.
Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk bertolak dari Via Condotti ke The Golden Pyramid, Rome, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Via Condotti The Golden Pyramid, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen S. Claudio.
Perkhidmatan Via Condotti The Golden Pyramid, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Spagna.
Perkhidmatan Via Condotti The Golden Pyramid, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Campo Boario.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Via Condotti, Itali dan The Golden Pyramid, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Spagna ke Termini
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
Kereta api bawah tanah dari Termini ke Piramide
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari S. Claudio ke Campo Boario
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- €18–23
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Via Condotti The Golden Pyramid, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Termini.



