Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Versailles ke Rue de Rivoli dengan kereta api, bas, berkongsi kenderaan, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Versailles Château Rive Gauche ke Saint-Michel Notre-Dametrain C
45 min€3–7Barisan 171 bas, bas
- Naiki bus dari Hôtel de Ville ke Pont de Sèvresbus 171
- Naiki bus dari Pont de Sèvres ke Châteletbus N12
1 j 51 minBerkongsi kenderaan
- Naiki rideshare dari Versailles ke Paris21.1 km
36 min€3Teksi
- Naiki taxi dari Versailles ke Rue de Rivolitaxi 21 km
29 min€30–40Pandu 21 km
- Pandu dari Versailles ke Rue de Rivolicar 21 km
29 min€4–5
Versailles ke Rue de Rivoli dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Versailles ke Rue de Rivoli adalah berkongsi kenderaan yang berharga €3 dan mengambil masa 36 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Versailles ke Rue de Rivoli adalah teksi yang berharga €30 - €40 dan mengambil masa 29 min.
Tidak, tiada bas terus dari Versailles ke Rue de Rivoli. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Hôtel de Ville dan tiba di Châtelet melalui Pont de Sèvres. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 51m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Versailles Château Rive Gauche dan tiba di Saint-Michel Notre-Dame. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 35 min.
Jarak antara Versailles dan Rue de Rivoli adalah 21 km. Jarak jalan raya ialah 21 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Versailles ke Rue de Rivoli tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 45 min dan berharga €3 - €7.
kereta api dari Versailles Château Rive Gauche ke Saint-Michel Notre-Dame mengambil masa 35 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Versailles Rue de Rivoli ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Hôtel de Ville.
Perkhidmatan Versailles Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), berlepas dari stesen Versailles Château Rive Gauche.
Cara terbaik untuk bertolak dari Versailles ke Rue de Rivoli adalah dengan kereta api yang mengambil masa 45 min dan berharga €3 - €7. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki barisan 171 bas dan bas, yang berharga dan mengambil masa 1j 51m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Versailles, Perancis dan Rue de Rivoli, Perancis?
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- https://track.effiliation.com/servlet/effi.redir?id_compteur=23007591&url=https%3A%2F%2Fwww.sncf-connect.com%2Fde-de%2F
Kereta api dari Versailles Château Rive Gauche ke Saint-Michel Notre-Dame
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3–7
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Bas dari Hôtel de Ville ke Pont de Sèvres
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- 3424
- Tapak web
- Île-de-France Mobilités - Croix du Sud
Bas dari Pont de Sèvres ke Châtelet
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- Île-de-France Mobilités - Croix du Sud
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- BlaBlaCar
Berkongsi kenderaan dari Versailles ke Paris
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- BlaBlaCar
- Tempoh Purata
- 29 min
- Anggaran harga
- €30–40
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Versailles Rue de Rivoli ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Pont de Sèvres.
Perkhidmatan Versailles Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh Société Nationale des Chemins de fer Français (SNCF), tiba di stesen Saint-Michel Notre-Dame.
Ya, jarak pemanduan antara Versailles ke Rue de Rivoli adalah 21 km. Ia mengambil masa lebih kurang 29 min untuk memandu dari Versailles ke Rue de Rivoli.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Versailles dan Rue de Rivoli. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.












