Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Versailles-Rive-Droite Station ke Versailles-Rive-Gauche Station dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 6203 bas
Terbaik- Naiki bas dari Gare de Versailles - Rive Droite Bd de la Reine ke Gare Versailles Château Rive Gauchebus 6287 / ...
7 minTeksi
Paling murah- Naiki teksi dari Versailles-Rive-Droite Station ke Versailles-Rive-Gauche Stationtaxi 1.7 km
3 min€6–9Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Versailles-Rive-Droite Station ke Versailles-Rive-Gauche Stationwalk 1.5 km
18 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Versailles-Rive-Droite Station ke Versailles-Rive-Gauche Station adalah teksi yang berharga €6 - €9 dan mengambil masa 3 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Versailles-Rive-Droite Station ke Versailles-Rive-Gauche Station adalah teksi yang berharga €6 - €9 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Gare de Versailles - Rive Droite Bd de la Reine dan tiba di Gare Versailles Château Rive Gauche. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Versailles-Rive-Droite Station dan Versailles-Rive-Gauche Station adalah 1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Versailles-Rive-Droite Station ke Versailles-Rive-Gauche Station tanpa kereta adalah dengan barisan 6203 bas yang memerlukan 7 min dan berharga .
barisan 6203 bas dari Gare de Versailles - Rive Droite Bd de la Reine ke Gare Versailles Château Rive Gauche mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Versailles-Rive-Droite Station Versailles-Rive-Gauche Station ke bas, dikendalikan oleh Grand Versailles, berlepas dari stesen Gare de Versailles - Rive Droite Bd de la Reine.
Perkhidmatan Versailles-Rive-Droite Station Versailles-Rive-Gauche Station ke bas, dikendalikan oleh Grand Versailles, tiba di stesen Gare Versailles Château Rive Gauche.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Versailles-Rive-Droite Station, Perancis dan Versailles-Rive-Gauche Station, Perancis?
- Telefon
- 01 39 24 15 50
- E-mel
- commercial-k78@keolis.com
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Gare de Versailles - Rive Droite Bd de la Reine ke Gare Versailles Château Rive Gauche
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- €6–9
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis de Paris
- Telefon
- +33 1 87 66 52 66
- Tapak web
- taxisdeparis.com
monTransport
- Telefon
- +33 9 75 18 69 60
- Tapak web
- montransport.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
