Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Vatican Museums ke Hotel Ripa Roma, Rome dengan bas atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Risorgimento/Porta Angelica ke Trastevere/Min. Pubblica Istruzionebus n3s
15 min€2–7Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Vatican Museums ke Hotel Ripa Roma, Romewalk 3.4 km
40 minBarisan 23 bas
- Naiki bas dari Risorgimento/Porta Angelica ke Marmorata/Vanvitellibus 280 / ...
35 min€2–7
Vatican Museums ke Hotel Ripa Roma, Rome dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Vatican Museums ke Hotel Ripa Roma, Rome adalah bas yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Vatican Museums ke Hotel Ripa Roma, Rome adalah bas yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 15 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Risorgimento/Porta Angelica dan tiba di Trastevere/Min. Pubblica Istruzione. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Vatican Museums dan Hotel Ripa Roma, Rome adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Vatican Museums ke Hotel Ripa Roma, Rome tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 15 min dan berharga €1 - €7.
bas dari Risorgimento/Porta Angelica ke Trastevere/Min. Pubblica Istruzione mengambil masa 9 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Vatican Museums Hotel Ripa Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Risorgimento/Porta Angelica.
Perkhidmatan Vatican Museums Hotel Ripa Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Trastevere/Min. Pubblica Istruzione.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Vatican Museums, Vatikan dan Hotel Ripa Roma, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Risorgimento/Porta Angelica ke Trastevere/Min. Pubblica Istruzione
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Risorgimento/Porta Angelica ke Marmorata/Vanvitelli
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7


