Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Vanves ke Stadium Roland Garros dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 123 bas
Terbaik- Naiki bas dari Mairie d'Issy ke Rue des Pins123
34 min€2–3Barisan 189 bas
Paling murah- Naiki bas dari République ke Porte de Saint-Cloud - Métro189
37 min€1–3Barisan 13 kereta api bawah tanah, barisan 10 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Malakoff - Plateau de Vanves ke Duroc13
- Naiki kereta api bawah tanah dari Duroc ke Porte d'Auteuil10
36 min€2Teksi
- Naiki teksi dari Vanves ke Stadium Roland Garros5 km
8 min€10–13Barisan 126 bas, barisan 123 bas
- Naiki bas dari Mairie - Centre Administratif ke Hôtel de Ville126
- Naiki bas dari Gallieni ke Rue des Pins123
39 min€3–6Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Vanves ke Stadium Roland Garros4.9 km
59 min
Vanves ke Stadium Roland Garros dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Vanves ke Stadium Roland Garros adalah barisan 189 bas yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 37 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Vanves ke Stadium Roland Garros adalah teksi yang berharga €10 - €13 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Mairie d'Issy dan tiba di Rue des Pins. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 33 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Vanves ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Malakoff - Plateau de Vanves dan tiba di Porte d'Auteuil melalui Duroc. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 36 min.
Jarak antara Vanves dan Stadium Roland Garros adalah 7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Vanves ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan barisan 123 bas yang memerlukan 34 min dan berharga €2 - €3.
barisan 123 bas dari Mairie d'Issy ke Rue des Pins mengambil masa 33 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Vanves Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Mairie d'Issy.
Perkhidmatan Vanves Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen Malakoff - Plateau de Vanves.
Perkhidmatan Vanves Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Rue des Pins.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Vanves, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
Bas dari Mairie d'Issy ke Rue des Pins
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari République ke Porte de Saint-Cloud - Métro
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Mairie - Centre Administratif ke Hôtel de Ville
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Gallieni ke Rue des Pins
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- €10–13
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Vanves Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen Duroc.











