Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Valley Stream ke George Washington Bridge dengan kereta api, kereta api bawah tanah, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 1 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Valley Stream ke New York Penn StationLong Beach Branch / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari 34 St-Penn Station ke 168 St-Washington Hts1
1 j 4 min$9–15Kereta api, bas
Paling murah- Naiki kereta api dari Valley Stream ke Grand Central TerminalFar Rockaway Branch / ...
- Naiki bas dari Madison Av/E 42 St ke Saint Nicholas Av/W 173 StM3 / ...
2 j 3 min$8–19
Valley Stream ke George Washington Bridge dengan kereta api dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Valley Stream ke George Washington Bridge adalah kereta api dan barisan 1 kereta api bawah tanah yang berharga $9 - $16 dan mengambil masa 1j 4m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Valley Stream ke George Washington Bridge adalah kereta api dan barisan 1 kereta api bawah tanah yang berharga $9 - $16 dan mengambil masa 1j 4m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Valley Stream ke George Washington Bridge. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Valley Stream dan tiba di 168 St-Washington Hts melalui 34 St-Penn Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 4m.
Jarak antara Valley Stream dan George Washington Bridge adalah 25 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Valley Stream ke George Washington Bridge tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 1 kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 4m dan berharga $9 - $16.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 4m untuk bertolak dari Valley Stream ke George Washington Bridge, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Valley Stream George Washington Bridge ke kereta api, dikendalikan oleh Long Island Rail Road, berlepas dari stesen Valley Stream.
Perkhidmatan Valley Stream George Washington Bridge ke kereta api, dikendalikan oleh Long Island Rail Road, tiba di stesen New York Penn Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Valley Stream, NY, Amerika Syarikat dan George Washington Bridge, NJ, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1-718-217-5477
- Tapak web
- mta.info
Kereta api dari Valley Stream ke New York Penn Station
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $6–13
- Jadual di
- mta.info
- Off-Peak
- $6–9
- Peak
- $7–13
Kereta api dari Valley Stream ke Grand Central Terminal
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $6–13
- Jadual di
- mta.info
- Off-Peak
- $6–9
- Peak
- $7–13
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 34 St-Penn Station ke 168 St-Washington Hts
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Madison Av/E 42 St ke Saint Nicholas Av/W 173 St
- Tempoh Purata
- 1 j 23 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7









