Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Valenton ke Mandres-les-Roses dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 427 bas, barisan 423 bas
Terbaik- Naiki bus dari Le Château - Gabriel Péri ke Centre Commercial Boissy 2bus 427
- Naiki bus dari Gare de Boissy-Saint-Léger ke Collège Simone Veilbus 423
45 minPandu 9.2 km
Paling murah- Pandu dari Valenton ke Mandres-les-Rosescar 9.2 km
14 min€2–3Teksi
- Naiki taxi dari Valenton ke Mandres-les-Rosestaxi 9.2 km
14 min€23–28
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Valenton ke Mandres-les-Roses adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Valenton ke Mandres-les-Roses adalah teksi yang berharga €23 - €28 dan mengambil masa 14 min.
Tidak, tiada bas terus dari Valenton ke Mandres-les-Roses. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Le Château - Gabriel Péri dan tiba di Collège Simone Veil melalui Gare de Boissy-Saint-Léger. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 45 min.
Jarak antara Valenton dan Mandres-les-Roses adalah 25 km. Jarak jalan raya ialah 9.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Valenton ke Mandres-les-Roses tanpa kereta adalah dengan barisan 427 bas dan barisan 423 bas yang memerlukan 45 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 45 min untuk bertolak dari Valenton ke Mandres-les-Roses, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Valenton Mandres-les-Roses ke bas, dikendalikan oleh Marne et Seine - STRAV, berlepas dari stesen Le Château - Gabriel Péri.
Perkhidmatan Valenton Mandres-les-Roses ke bas, dikendalikan oleh Marne et Seine - STRAV, tiba di stesen Centre Commercial Boissy 2.
Ya, jarak pemanduan antara Valenton ke Mandres-les-Roses adalah 9 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Valenton ke Mandres-les-Roses.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Valenton, Île-de-France, Perancis dan Mandres-les-Roses, Perancis?
- Telefon
- 01 56 73 30 08
- Tapak web
- transdev-idf.com
Bas dari Le Château - Gabriel Péri ke Centre Commercial Boissy 2
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- me-deplacer.iledefrance-mobilites.fr
- Telefon
- +33 1 47 53 28 00
- E-mel
- contact@voyageurs.iledefrance-mobilites.fr
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Gare de Boissy-Saint-Léger ke Collège Simone Veil
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
- Ticket t+
- €3
- On-board Purchase
- €3
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- €23–28
Taxi Champs sur Marne
- Telefon
- +33 6 70 09 01 33
Taxis Julien
- Telefon
- +33 6 81 25 19 56
- Tapak web
- taxis-champs-sur-marne.fr
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
Association Radio Taxi Melun
- Telefon
- +33 1 64 52 51 50
- Tapak web
- ar-taxis-melun.fr
Taxi Melun
- Telefon
- +33 6 51 24 56 04
- Tapak web
- taxi-service-safran-melun-insead.business.site
