Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D dengan kereta api, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Val d'Europe ke Marne-la-Vallée ChessyA
- Naiki kereta api dari Marne La Vallee Chessy ke Aeroport Cdg2 Tgv RoissyTgv
47 min€7–54Pandu 30 km
Paling murah- Pandu dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D30 km
34 min€5–7Teksi
- Naiki teksi dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D30 km
34 min€70–85Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Val d'Europe (Stesen) ke Paris Charles de Gaulle Airport30.1 km
34 min€90–140
Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D dengan kereta api dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah pandu yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 34 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah teksi yang berharga €70 - €85 dan mengambil masa 34 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Val d'Europe dan tiba di Aeroport Cdg2 Tgv Roissy melalui Marne La Vallee Chessy. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 47 min.
Jarak antara Val d'Europe (Stesen) dan Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah 26 km. Jarak jalan raya ialah 30 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 47 min dan berharga €7 - €55.
Ia mengambil masa lebih kurang 47 min untuk bertolak dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Val d'Europe (Stesen) Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Val d'Europe.
Perkhidmatan Val d'Europe (Stesen) Aéroport CDG - Terminal 2B-2D ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Marne-la-Vallée Chessy.
Ya, jarak pemanduan antara Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D adalah 30 km. Ia mengambil masa lebih kurang 34 min untuk memandu dari Val d'Europe (Stesen) ke Aéroport CDG - Terminal 2B-2D.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Val d'Europe (Stesen), Perancis dan Aéroport CDG - Terminal 2B-2D, Perancis?
Kereta api dari Val d'Europe ke Marne-la-Vallée Chessy
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- sncf-connect.com
Kereta api dari Marne La Vallee Chessy ke Aeroport Cdg2 Tgv Roissy
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €25
- Jadual di
- sncf-connect.com
- Tempah di
- sncf-connect.com
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Marne La Vallee Chessy ke Aeroport Cdg2 Tgv Roissy
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €4–9
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €4–6
- Rail 1st Class
- €6–9
- Telefon
- +44 343 218 6186
- Tapak web
- eurostar.com
Kereta api dari Marne La Vallee Chessy ke Aeroport Cdg2 Tgv Roissy
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Anggaran harga
- €21–50
- Jadual di
- eurostar.com
- Standard
- €21–29
- Comfort
- €21–29
- Premium
- €35–50
- Tempoh Purata
- 34 min
- Anggaran harga
- €70–85
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Val d'Europe (Stesen) ke Paris Charles de Gaulle Airport
- Anggaran harga
- €90–140






















