Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Usingen ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 63 bas
Terbaik- Naiki bas dari Usingen Altes Amtsgericht ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark63
51 min€4–5Teksi
- Naiki teksi dari Usingen ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark9.2 km
9 min€24–29Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Usingen ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark8.4 km
1 j 41 minBarisan 63 bas melalui Wehrheim-Obernhain Ortsmitte
- Naiki bas dari Usingen Alter Marktplatz ke Wehrheim-Obernhain Ortsmitte63 / ...
1 j 2 min€4–5Barisan 63 bas melalui Wehrheim-Obernhain Sporthalle
- Naiki bas dari Usingen Alter Marktplatz ke Wehrheim-Obernhain Sporthalle63 / ...
1 j 3 min€4–5
Usingen ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Usingen ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark adalah barisan 63 bas melalui Wehrheim-Obernhain Ortsmitte yang berharga €4 - €5 dan mengambil masa 1j 2m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Usingen ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark adalah teksi yang berharga €24 - €29 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Usingen Altes Amtsgericht dan tiba di Neu-Anspach-Anspach Hessenpark. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 51 min.
Jarak antara Usingen dan Neu-Anspach-Anspach Hessenpark adalah 29 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Usingen ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark tanpa kereta adalah dengan barisan 63 bas yang memerlukan 51 min dan berharga €4 - €5.
barisan 63 bas dari Usingen Altes Amtsgericht ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark mengambil masa 51 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan Usingen Neu-Anspach-Anspach Hessenpark ke bas, dikendalikan oleh HLB Hessische Landesbahn GmbH, berlepas dari stesen Usingen Altes Amtsgericht.
Perkhidmatan Usingen Neu-Anspach-Anspach Hessenpark ke bas, dikendalikan oleh HLB Hessische Landesbahn GmbH, tiba di stesen Neu-Anspach-Anspach Hessenpark.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Usingen, Jerman dan Neu-Anspach-Anspach Hessenpark, Jerman?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 0800 44 33 700
- Tapak web
- hlb-online.de
Bas dari Usingen Altes Amtsgericht ke Neu-Anspach-Anspach Hessenpark
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €4–5
- Tapak web
- HLB Hessische Landesbahn GmbH
Bas dari Usingen Alter Marktplatz ke Wehrheim-Obernhain Ortsmitte
- Tempoh Purata
- 47 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €4–5
- Tapak web
- HLB Hessische Landesbahn GmbH
Bas dari Usingen Alter Marktplatz ke Wehrheim-Obernhain Sporthalle
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €4–5
- Tapak web
- HLB Hessische Landesbahn GmbH
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- €24–29
Taxi Ruf Frankfurt
- Telefon
- +49 69 44 24 40
- Tapak web
- taxiruf-frankfurt.de
Taxi Frankfurt
- Telefon
- +49 69 230001
- Tapak web
- taxi-frankfurt.de
Taxi City-Otten GmbH
- Telefon
- +49 69 442440
- Tapak web
- taxi-city.de
Main Taxi Frankfurt
- Telefon
- +49 69 733030
- Tapak web
- main-taxi-frankfurt.de


