Terdapat 7 cara untuk bertolak dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila
Terbaik- Naiki kereta api dari España ke AlabangTutuban
1 j 41 min₱35–57Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari España ke AlabangTutuban
1 j 59 min₱20–35Bas melalui Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila
- Naiki bas dari Quezon Blvd / P.Paredes Intersection, Manila ke Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, ManilaAsturias-Ayala via Buendia Ave, Taft Ave
- Naiki bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
2 j 20 min₱126–179Teksi
- Naiki teksi dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal25.2 km
22 min₱420–500Pandu 25.2 km
- Pandu dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal25.2 km
22 min₱193–279Kereta api, bas
- Naiki kereta api dari Bambang Station ke PITX Station
- Naiki bas dari Manila-Cavite Expressway, Parañaque City, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, ManilaBACLARAN - ALABANG via SAN DIONISIO / ...
2 j 23 min₱67–91Bas
- Naiki bas dari P.Paredes / España Blvd Intersection, Manila ke Roxas Blvd / Redemptorist Road Intersection, Parañaque City, ManilaBaclaran - P. Campa via Mabini
- Naiki bas dari Roxas Blvd / Redemptorist Road Intersection, Parañaque City, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, ManilaBACLARAN - ALABANG via SAN DIONISIO / ...
2 j 33 min₱74–113
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah kereta api yang berharga ₱20 - ₱35 dan mengambil masa 1j 59m.
Cara terpantas untuk bergerak dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah teksi yang berharga ₱420 - ₱500 dan mengambil masa 22 min.
Tidak, tiada bas terus dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Quezon Blvd / P.Paredes Intersection, Manila dan tiba di Alabang Town Center Bus Terminal melalui Greenbelt 5. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 20m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari España dan tiba di Alabang. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 15m.
Jarak antara University of Santo Tomas dan Alabang Town Center Bus Terminal adalah 30 km. Jarak jalan raya ialah 25.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila yang memerlukan 1j 41m dan berharga ₱35 - ₱60.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 41m untuk bertolak dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan University of Santo Tomas Alabang Town Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Quezon Blvd / P.Paredes Intersection, Manila.
Perkhidmatan University of Santo Tomas Alabang Town Center Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, berlepas dari stesen España.
Cara terbaik untuk bertolak dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah dengan kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila yang mengambil masa 1j 41m dan berharga ₱35 - ₱60. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas melalui Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila, yang berharga ₱120 - ₱180 dan mengambil masa 2j 20m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara University of Santo Tomas, Filipina dan Alabang Town Center Bus Terminal, Filipina?
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari España ke Alabang
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱20–35
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱20–28
- Aircon
- ₱25–35
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Bambang Station ke PITX Station
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱31–36
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Quezon Blvd / P.Paredes Intersection, Manila ke Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱26–40
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Manila-Cavite Expressway, Parañaque City, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱35–55
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari P.Paredes / España Blvd Intersection, Manila ke Roxas Blvd / Redemptorist Road Intersection, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱29–45
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Roxas Blvd / Redemptorist Road Intersection, Parañaque City, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 24 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱45–70
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Telefon
- (02) 807-6972
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱100–140
- Jadual di
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 22 min
- Anggaran harga
- ₱420–500
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan University of Santo Tomas Alabang Town Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila.
Perkhidmatan University of Santo Tomas Alabang Town Center Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, tiba di stesen Alabang.
Ya, jarak pemanduan antara University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah 25 km. Ia mengambil masa lebih kurang 22 min untuk memandu dari University of Santo Tomas ke Alabang Town Center Bus Terminal.











