Terdapat 4 cara untuk bertolak dari UP Diliman Department of Computer Science ke Manila Ocean Park dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Commonwealth Avenue / University Avenue Intersection, Quezon City ke 25th St / Antonio C. Delgado Intersection, ManilaPhilcoa - Pier South / ...
1 j 42 min₱35–55Teksi
- Naiki teksi dari UP Diliman Department of Computer Science ke Manila Ocean Park16.1 km
19 min₱280–350Pandu 16.1 km
- Pandu dari UP Diliman Department of Computer Science ke Manila Ocean Park16.1 km
19 min₱123–178Bas melalui University of The Phillippines - Ayala Land Technohub, Commonwealth Avenue, Quezon City
- Naiki bas dari University of The Phillippines - Ayala Land Technohub, Commonwealth Avenue, Quezon City ke 25th St / Antonio C. Delgado Intersection, ManilaFAIRVIEW WET MARKET - PIER SOUTH via QUEZON AVE / ...
1 j 46 min₱35–60
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari UP Diliman Department of Computer Science ke Manila Ocean Park adalah bas yang berharga ₱35 - ₱55 dan mengambil masa 1j 42m.
Cara terpantas untuk bergerak dari UP Diliman Department of Computer Science ke Manila Ocean Park adalah teksi yang berharga ₱280 - ₱350 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Commonwealth Avenue / University Avenue Intersection, Quezon City dan tiba di 25th St / Antonio C. Delgado Intersection, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 7m.
Jarak antara UP Diliman Department of Computer Science dan Manila Ocean Park adalah 43 km. Jarak jalan raya ialah 16.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari UP Diliman Department of Computer Science ke Manila Ocean Park tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 42m dan berharga ₱35 - ₱55.
bas dari Commonwealth Avenue / University Avenue Intersection, Quezon City ke 25th St / Antonio C. Delgado Intersection, Manila mengambil masa 1j 7m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan UP Diliman Department of Computer Science Manila Ocean Park ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Commonwealth Avenue / University Avenue Intersection, Quezon City.
Perkhidmatan UP Diliman Department of Computer Science Manila Ocean Park ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen 25th St / Antonio C. Delgado Intersection, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara UP Diliman Department of Computer Science ke Manila Ocean Park adalah 16 km. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari UP Diliman Department of Computer Science ke Manila Ocean Park.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara UP Diliman Department of Computer Science, Filipina dan Manila Ocean Park, Filipina?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Commonwealth Avenue / University Avenue Intersection, Quezon City ke 25th St / Antonio C. Delgado Intersection, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱35–55
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari University of The Phillippines - Ayala Land Technohub, Commonwealth Avenue, Quezon City ke 25th St / Antonio C. Delgado Intersection, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱35–60
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- ₱280–350
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com


