Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Turin ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Fermata 475 - ROSSINI ke Fermata 39 - PORTA NUOVAbus 61 / ...
9 min€1–2Barisan 15 trem
- Naiki trem dari Fermata 472 - CASTELLO ke Fermata 1682 - ARSENALEtram 15
10 min€1–2Teksi
- Naiki teksi dari Turin ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turintaxi 1.9 km
3 min€6–9Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Turin ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turinwalk 1.2 km
13 minBarisan 7 trem
- Naiki trem dari Fermata 409 - CASTELLO CAP ke Fermata 40 - PORTA NUOVAtram 7
17 min€1–2
Turin ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Turin ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin adalah bas yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Turin ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin adalah teksi yang berharga €6 - €9 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Fermata 475 - ROSSINI dan tiba di Fermata 39 - PORTA NUOVA. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Fermata 472 - CASTELLO dan tiba di Fermata 1682 - ARSENALE. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Jarak antara Turin dan Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Turin ke Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 9 min dan berharga €1 - €2.
bas dari Fermata 475 - ROSSINI ke Fermata 39 - PORTA NUOVA mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Turin Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin ke bas, dikendalikan oleh Gruppo Torinese Trasporti, berlepas dari stesen Fermata 475 - ROSSINI.
Perkhidmatan Turin Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin ke kereta api, dikendalikan oleh Gruppo Torinese Trasporti, berlepas dari stesen Fermata 472 - CASTELLO.
Perkhidmatan Turin Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin ke bas, dikendalikan oleh Gruppo Torinese Trasporti, tiba di stesen Fermata 39 - PORTA NUOVA.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Turin, Itali dan Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin, Itali?
- Telefon
- 800-019152
- Tapak web
- gtt.to.it
Trem dari Fermata 472 - CASTELLO ke Fermata 1682 - ARSENALE
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- gtt.to.it
Trem dari Fermata 409 - CASTELLO CAP ke Fermata 40 - PORTA NUOVA
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- gtt.to.it
- Telefon
- 800-019152
- Tapak web
- gtt.to.it
Bas dari Fermata 475 - ROSSINI ke Fermata 39 - PORTA NUOVA
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- gtt.to.it
- Telefon
- 035 289000
- E-mel
- savda@savda.it
- Tapak web
- aosta.arriva.it
Bas dari Fermata 475 - ROSSINI ke Fermata 39 - PORTA NUOVA
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- torino.arriva.it
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Turin Hotel Roma e Rocca Cavour, Turin ke kereta api, dikendalikan oleh Gruppo Torinese Trasporti, tiba di stesen Fermata 1682 - ARSENALE.










