Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Tulle ke Collonges-la-Rouge dengan kereta api, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 223 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Tulle ke Brive La GaillardeTer
- Naiki bas dari Pole D'echanges - Gare Sncf ke Le Bourg223
2 j 8 minPandu 36.1 km
Paling murah- Pandu dari Tulle ke Collonges-la-Rouge36.1 km
39 min€6–8Teksi
- Naiki teksi dari Tulle ke Collonges-la-Rouge36.1 km
39 min€75–95Barisan 271 bas, barisan 223 bas
- Naiki bas dari Place Martial Brigouleix ke Place Du 14 Juillet271
- Naiki bas dari Place Du 14 Juillet ke Le Bourg223
2 j 14 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tulle ke Collonges-la-Rouge adalah pandu yang berharga €5 - €8 dan mengambil masa 39 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tulle ke Collonges-la-Rouge adalah pandu yang berharga €5 - €8 dan mengambil masa 39 min.
Tidak, tiada bas terus dari Tulle ke Collonges-la-Rouge. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Place Martial Brigouleix dan tiba di Le Bourg melalui Place Du 14 Juillet. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 14m.
Jarak antara Tulle dan Collonges-la-Rouge adalah 51 km. Jarak jalan raya ialah 36.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tulle ke Collonges-la-Rouge tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 223 bas yang memerlukan 2j 8m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 8m untuk bertolak dari Tulle ke Collonges-la-Rouge, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Tulle Collonges-la-Rouge ke bas, dikendalikan oleh Les lignes régulières en Corrèze, berlepas dari stesen Place Martial Brigouleix.
Perkhidmatan Tulle Collonges-la-Rouge ke bas, dikendalikan oleh Les lignes régulières en Corrèze, tiba di stesen Place Du 14 Juillet.
Ya, jarak pemanduan antara Tulle ke Collonges-la-Rouge adalah 36 km. Ia mengambil masa lebih kurang 39 min untuk memandu dari Tulle ke Collonges-la-Rouge.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tulle, Perancis dan Collonges-la-Rouge, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Tulle ke Brive La Gaillarde
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €4–10
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €4–7
- Rail 1st Class
- €6–10
- Telefon
- +33 5 57 57 80 00
- Tapak web
- transports.nouvelle-aquitaine.fr
Bas dari Pole D'echanges - Gare Sncf ke Le Bourg
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Jadual di
- transports.nouvelle-aquitaine.fr
Bas dari Place Martial Brigouleix ke Place Du 14 Juillet
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Jadual di
- transports.nouvelle-aquitaine.fr
Bas dari Place Du 14 Juillet ke Le Bourg
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- 6 kali seminggu
- Jadual di
- transports.nouvelle-aquitaine.fr
- Tempoh Purata
- 39 min
- Anggaran harga
- €75–95
Allp Brive Radio Taxi
- Telefon
- +33 5 55 24 24 24
A a B Taxi
- Telefon
- +33 5 55 17 91 21
- Tapak web
- aabtaxi.chez-alice.fr






