Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Triester Str./Computerstr. ke Oper/Karlsplatz U dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 303 bas
Terbaik- Naiki bas dari Wien Triester Str./Computerstr. ke Wien Oper/Karlsplatz U303
12 min€4–6Trem
- Naiki trem dari Gutheil-Schoder-Gasse ke OperBb
36 minTeksi
- Naiki teksi dari Triester Str./Computerstr. ke Oper/Karlsplatz U6.5 km
8 min€10–13Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Triester Str./Computerstr. ke Oper/Karlsplatz U5.9 km
1 j 10 min
Triester Str./Computerstr. ke Oper/Karlsplatz U dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Triester Str./Computerstr. ke Oper/Karlsplatz U adalah barisan 303 bas yang berharga €4 - €6 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Triester Str./Computerstr. ke Oper/Karlsplatz U adalah teksi yang berharga €10 - €13 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Wien Triester Str./Computerstr. dan tiba di Wien Oper/Karlsplatz U. Perkhidmatan berlepas setiap 4 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Gutheil-Schoder-Gasse dan tiba di Oper. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Jarak antara Triester Str./Computerstr. dan Oper/Karlsplatz U adalah 6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Triester Str./Computerstr. ke Oper/Karlsplatz U tanpa kereta adalah dengan barisan 303 bas yang memerlukan 12 min dan berharga €4 - €6.
barisan 303 bas dari Wien Triester Str./Computerstr. ke Wien Oper/Karlsplatz U mengambil masa 12 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 4 jam.
Perkhidmatan Triester Str./Computerstr. Oper/Karlsplatz U ke bas, dikendalikan oleh Dr. Richard Linien GmbH & Co KG, berlepas dari stesen Wien Triester Str./Computerstr..
Perkhidmatan Triester Str./Computerstr. Oper/Karlsplatz U ke kereta api, dikendalikan oleh WLB, berlepas dari stesen Gutheil-Schoder-Gasse.
Perkhidmatan Triester Str./Computerstr. Oper/Karlsplatz U ke bas, dikendalikan oleh Dr. Richard Linien GmbH & Co KG, tiba di stesen Wien Oper/Karlsplatz U.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Triester Str./Computerstr., Austria dan Oper/Karlsplatz U, Austria?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 444
- E-mel
- kundenservice@wlb.at
- Tapak web
- wlb.at
Trem dari Gutheil-Schoder-Gasse ke Oper
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Tapak web
- WLB
- Telefon
- +43 1 33 100-355
- E-mel
- kraftfahrlinien@richard.at
- Tapak web
- richard.at
Bas dari Wien Triester Str./Computerstr. ke Wien Oper/Karlsplatz U
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €4–6
- Jadual di
- richard.at
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- €10–13
Taxi 40100
- Telefon
- +43 1 40100
- Tapak web
- taxi40100.at
Taxi 13300
- Telefon
- +43 1 31300
- Tapak web
- taxi31300.at
Horn KEG
- Telefon
- +43 1 9610498
- Tapak web
- taxi-horn.at
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Triester Str./Computerstr. Oper/Karlsplatz U ke kereta api, dikendalikan oleh WLB, tiba di stesen Oper.



