Terdapat 4 cara untuk bertolak dari TriBeCa ke Hell's Kitchen dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 2 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Chambers St ke 42 St-Times Squaresubway 2 / ...
8 min$3Bas
Paling murah- Naiki bas dari Harrison St/Hudson St ke 8 Av/W 46 Stbus M20
39 min$2–7Teksi
- Naiki teksi dari TriBeCa ke Hell's Kitchentaxi 4.3 bt
11 min$21–26Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari TriBeCa ke Hell's Kitchenwalk 3.8 bt
1 j 12 min
TriBeCa ke Hell's Kitchen dengan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari TriBeCa ke Hell's Kitchen adalah barisan 2 kereta api bawah tanah yang berharga $3 dan mengambil masa 8 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari TriBeCa ke Hell's Kitchen adalah barisan 2 kereta api bawah tanah yang berharga $3 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Harrison St/Hudson St dan tiba di 8 Av/W 46 St. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 39 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Chambers St dan tiba di 42 St-Times Square. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara TriBeCa dan Hell's Kitchen adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari TriBeCa ke Hell's Kitchen tanpa kereta adalah dengan barisan 2 kereta api bawah tanah yang memerlukan 8 min dan berharga $3.
barisan 2 kereta api bawah tanah dari Chambers St ke 42 St-Times Square mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan TriBeCa Hell's Kitchen ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Harrison St/Hudson St.
Perkhidmatan TriBeCa Hell's Kitchen ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, berlepas dari stesen Chambers St.
Perkhidmatan TriBeCa Hell's Kitchen ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen 8 Av/W 46 St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara TriBeCa, NY, Amerika Syarikat dan Hell's Kitchen, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari Chambers St ke 42 St-Times Square
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Harrison St/Hudson St ke 8 Av/W 46 St
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- $21–26
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Newark Airport Taxi
- Telefon
- +1 973-273-4420
- Tapak web
- newarkairporttaxi.us
Jacob's Taxi Service
- Telefon
- +1 973-673-5900
- Tapak web
- jacobstaxiservice.com
Gold Lincoln Taxi
- Telefon
- +1 973-344-5566
- Tapak web
- goldlincolntaxinj.com
Scotty's Taxi
- Telefon
- +1 210-943-1234
- Tapak web
- scottystaxicab.com
Lime Car Service & Taxi
- Telefon
- +1 201-461-9999
- Tapak web
- limetaxicab.com
Babes Taxi
- Telefon
- +1 201-944-6800
- Tapak web
- babestaxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan TriBeCa Hell's Kitchen ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, tiba di stesen 42 St-Times Square.






