Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Trevi Fountain ke Hotel The Building, Rome dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 62 bas melalui Tritone/Fontana Di Trevi
Terbaik- Naiki bas dari Tritone/Fontana Di Trevi ke Porta Piabus 62 / ...
19 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari Trevi Fountain ke Hotel The Building, Rometaxi 2.6 km
3 min€14–17Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Trevi Fountain ke Hotel The Building, Romewalk 2.2 km
26 minBarisan 62 bas
- Naiki bas dari L.Go Chigi ke Porta Piabus 62 / ...
20 min€2–7
Trevi Fountain ke Hotel The Building, Rome dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Trevi Fountain ke Hotel The Building, Rome adalah barisan 62 bas melalui Tritone/Fontana Di Trevi yang berharga €1 - €7 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Trevi Fountain ke Hotel The Building, Rome adalah teksi yang berharga €14 - €17 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Tritone/Fontana Di Trevi dan tiba di Porta Pia. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Trevi Fountain dan Hotel The Building, Rome adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Trevi Fountain ke Hotel The Building, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 62 bas melalui Tritone/Fontana Di Trevi yang memerlukan 19 min dan berharga €1 - €7.
barisan 62 bas dari Tritone/Fontana Di Trevi ke Porta Pia mengambil masa 12 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Trevi Fountain Hotel The Building, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Tritone/Fontana Di Trevi.
Perkhidmatan Trevi Fountain Hotel The Building, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Porta Pia.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Trevi Fountain, Itali dan Hotel The Building, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Tritone/Fontana Di Trevi ke Porta Pia
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari L.Go Chigi ke Porta Pia
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- €14–17
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu


