Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Trees Residences Staycation, Manila ke NAIA Terminal 2 dengan bas, kereta, teksi, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Polytechnic School, Quirino Highway, Quezon City ke Ninoy Aquino Ave, Lungsod ng Pasay, ManilaGrotto - NAIA via EDSA, Fairview / ...
3 j 8 min₱110–180Pandu 32.4 km
- Pandu dari Trees Residences Staycation, Manila ke NAIA Terminal 232.4 km
34 min₱249–359Teksi
- Naiki teksi dari Trees Residences Staycation, Manila ke NAIA Terminal 232.4 km
34 min₱550–700Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Trees Residences Staycation, Manila ke Manila Airport32.3 km
33 min₱2,500–3,500Bas melalui NAIA Rd, Parañaque City, Manila
- Naiki bas dari Polytechnic School, Quirino Highway, Quezon City ke NAIA Rd, Parañaque City, ManilaDomestic Grotto via EDSA
3 j 20 min₱110–170
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Trees Residences Staycation, Manila ke NAIA Terminal 2 adalah bas melalui NAIA Rd, Parañaque City, Manila yang berharga ₱110 - ₱170 dan mengambil masa 3j 20m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Trees Residences Staycation, Manila ke NAIA Terminal 2 adalah perkhidmatan memandu yang berharga ₱2,500 - ₱3,500 dan mengambil masa 33 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Polytechnic School, Quirino Highway, Quezon City dan tiba di Ninoy Aquino Ave, Lungsod ng Pasay, Manila. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2j 50m.
Jarak antara Trees Residences Staycation, Manila dan NAIA Terminal 2 adalah 176 km. Jarak jalan raya ialah 32.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Trees Residences Staycation, Manila ke NAIA Terminal 2 tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 3j 8m dan berharga ₱110 - ₱180.
bas dari Polytechnic School, Quirino Highway, Quezon City ke Ninoy Aquino Ave, Lungsod ng Pasay, Manila mengambil masa 2j 50m termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Trees Residences Staycation, Manila NAIA Terminal 2 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Polytechnic School, Quirino Highway, Quezon City.
Perkhidmatan Trees Residences Staycation, Manila NAIA Terminal 2 ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Ninoy Aquino Ave, Lungsod ng Pasay, Manila.
Ya, jarak pemanduan antara Trees Residences Staycation, Manila ke NAIA Terminal 2 adalah 32 km. Ia mengambil masa lebih kurang 34 min untuk memandu dari Trees Residences Staycation, Manila ke NAIA Terminal 2.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Trees Residences Staycation, Manila, Filipina dan NAIA Terminal 2, Filipina?
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Polytechnic School, Quirino Highway, Quezon City ke Ninoy Aquino Ave, Lungsod ng Pasay, Manila
- Tempoh Purata
- 2 j 50 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- ₱110–180
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Polytechnic School, Quirino Highway, Quezon City ke NAIA Rd, Parañaque City, Manila
- Tempoh Purata
- 3 j 6 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱110–170
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Tempoh Purata
- 34 min
- Anggaran harga
- ₱550–700
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 33 min
- Kekerapan
- atas permintaan
Perkhidmatan memandu dari Trees Residences Staycation, Manila ke Manila Airport
- Anggaran harga
- ₱2,500–3,500


