Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) dengan bas, kereta api, teksi, berkongsi kenderaan, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 716 bas, kereta api
Terbaik- Naiki bas dari Odescalchi/Bompiani ke Matteucci/Benzonibus 716 / ...
- Naiki kereta api dari Roma Ostiense ke Fiumicino Aeroportotrain Fl1
57 min€4–13Barisan 714 bas, bas
- Naiki bas dari Navigatori ke Terminibus 714 / ...
- Naiki bas dari Roma Termini Giolitti ke Fiumicino Aeroporto T3bus
1 j 30 min€14–26Teksi
- Naiki teksi dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO)taxi 25.7 km
20 min€60–75Airport Transfer
- Naiki berkongsi kenderaan dari Tre R, Rome ke Rome-FCO25.7 km
20 min€40–55Pandu 25.7 km
- Pandu dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO)car 25.7 km
20 min€4–6Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Tre R, Rome ke Rome Airporttowncar 25.7 km
20 min€45–55
Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) dengan jalan kaki, bas dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) adalah pandu yang berharga €4 - €6 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) adalah teksi yang berharga €60 - €75 dan mengambil masa 20 min.
Tidak, tiada bas terus dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO). Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Navigatori dan tiba di Fiumicino Aeroporto T3 melalui Roma Termini Giolitti. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 30m.
Jarak antara Tre R, Rome dan Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) adalah 28 km. Jarak jalan raya ialah 25.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) tanpa kereta adalah dengan barisan 716 bas dan kereta api yang memerlukan 57 min dan berharga €4 - €13.
Ia mengambil masa lebih kurang 57 min untuk bertolak dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO), termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Tre R, Rome Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Navigatori.
Perkhidmatan Tre R, Rome Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Termini.
Ya, jarak pemanduan antara Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO) adalah 26 km. Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk memandu dari Tre R, Rome ke Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO).
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Tre R, Rome dan Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO). Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tre R, Rome, Itali dan Lapangan Terbang Antarabangsa Leonardo Da Vinci-Fiumicino (FCO), Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Roma Ostiense ke Fiumicino Aeroporto
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3–6
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Odescalchi/Bompiani ke Matteucci/Benzoni
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
Bas dari Navigatori ke Termini
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- E-mel
- customerservices@terravision.eu
- Tapak web
- terravision.eu
Bas dari Roma Termini Giolitti ke Fiumicino Aeroporto T3
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €12–19
- Jadual di
- terravision.eu
- Tapak web
- mozio.com
Berkongsi kenderaan dari Tre R, Rome ke Rome-FCO
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Anggaran harga
- €40–55
- Tapak web
- mydriver.com
Perkhidmatan memandu dari Tre R, Rome ke Rome Airport
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Anggaran harga
- €45–55
- Jadual di
- mydriver.com
- Tempah di
- mydriver.com
- Tempoh Purata
- 20 min
- Anggaran harga
- €60–75
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu










