Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Tower Hill ke The Ritz Hotel dengan kereta api bawah tanah, bas, feri, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari London Bridge Station ke Green Park stationsubway Jubilee
9 min£2–9Bas
Paling murah- Naiki bas dari Tower of London / Tower Hill Station ke Piccadilly Circusbus N15
25 min£1–17Feri
- Naiki feri dari Tower Pier ke Embankment Pierferry Rb6 / ...
41 minTeksi
- Naiki teksi dari Tower Hill ke The Ritz Hoteltaxi 3.4 bt
11 min£35–45Kereta api bawah tanah melalui Westminster station
- Naiki kereta api bawah tanah dari Tower Hill station ke Westminster stationsubway Circle / ...
15 min£3–11Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Tower Hill ke The Ritz Hotelwalk 3.2 bt
1 j 1 min
Tower Hill ke The Ritz Hotel dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tower Hill ke The Ritz Hotel adalah kereta api bawah tanah yang berharga £2 - £9 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tower Hill ke The Ritz Hotel adalah kereta api bawah tanah yang berharga £2 - £9 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Tower of London / Tower Hill Station dan tiba di Piccadilly Circus. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan feri terus yang berlepas dari Tower Pier dan tiba di Embankment Pier. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari London Bridge Station dan tiba di Green Park station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 7 min.
Jarak antara Tower Hill dan The Ritz Hotel adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tower Hill ke The Ritz Hotel tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 9 min dan berharga £2 - £9.
kereta api bawah tanah dari London Bridge Station ke Green Park station mengambil masa 7 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Tower Hill The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Tower of London / Tower Hill Station.
Perkhidmatan Tower Hill The Ritz Hotel ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen London Bridge Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tower Hill, London Raya, England dan The Ritz Hotel, London Raya, England?
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +44 343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari London Bridge Station ke Green Park station
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–9
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Tower Hill station ke Westminster station
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–8
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Tower of London / Tower Hill Station ke Piccadilly Circus
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £1–17
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–17
- Telefon
- 020 7001 2200
- E-mel
- sales@thamesclippers.com
- Tapak web
- thamesclippers.com
Feri dari Tower Pier ke Embankment Pier
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- thamesclippers.com
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- £35–45
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Tower Hill The Ritz Hotel ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Piccadilly Circus.
Perkhidmatan Tower Hill The Ritz Hotel ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Green Park station.






