Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Torre Velasca ke via lorenteggio via bisceglie dengan kereta api bawah tanah, bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 4 kereta api bawah tanah, barisan 64 bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Sforza-Policlinico ke Gelsomini4
- Naiki bas dari lorenteggio ke via lorenteggio via bisceglie50 / ...
32 min€3–4Barisan 14 trem
Paling murah- Naiki trem dari via torino via palla ke via gonin via giordani14
44 min€1–2Bas
- Naiki bas dari c.so p.ta romana via s. sofia ke via goninNm4
34 min€2–3Teksi
- Naiki teksi dari Torre Velasca ke via lorenteggio via bisceglie7.7 km
11 min€14–17Barisan 4 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Sforza-Policlinico ke Segneri4
32 min€1–3Barisan 50 bas
- Naiki bas dari cairoli m1 ke via lorenteggio via bisceglie50
51 min€1–3Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Torre Velasca ke via lorenteggio via bisceglie6.3 km
1 j 15 min
Torre Velasca ke via lorenteggio via bisceglie dengan jalan kaki, kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Torre Velasca ke via lorenteggio via bisceglie adalah barisan 14 trem yang berharga €1 - €2 dan mengambil masa 44 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Torre Velasca ke via lorenteggio via bisceglie adalah teksi yang berharga €14 - €17 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari c.so p.ta romana via s. sofia dan tiba di via gonin. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 23 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari via torino via palla dan tiba di via gonin via giordani. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 31 min.
Jarak antara Torre Velasca dan via lorenteggio via bisceglie adalah 8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Torre Velasca ke via lorenteggio via bisceglie tanpa kereta adalah dengan barisan 4 kereta api bawah tanah dan barisan 64 bas yang memerlukan 32 min dan berharga €2 - €4.
Ia mengambil masa lebih kurang 32 min untuk bertolak dari Torre Velasca ke via lorenteggio via bisceglie, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Torre Velasca via lorenteggio via bisceglie ke bas, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen c.so p.ta romana via s. sofia.
Perkhidmatan Torre Velasca via lorenteggio via bisceglie ke kereta api, dikendalikan oleh ATM, berlepas dari stesen via torino via palla.
Perkhidmatan Torre Velasca via lorenteggio via bisceglie ke bas, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen via gonin.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Torre Velasca, Itali dan via lorenteggio via bisceglie, Itali?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Kereta api bawah tanah dari Sforza-Policlinico ke Gelsomini
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
Trem dari via torino via palla ke via gonin via giordani
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
Kereta api bawah tanah dari Sforza-Policlinico ke Segneri
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- atm.it
- Telefon
- 02.48.607.607
- Tapak web
- atm.it
Bas dari lorenteggio ke via lorenteggio via bisceglie
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- atm.it
Bas dari c.so p.ta romana via s. sofia ke via gonin
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €2–3
- Jadual di
- atm.it
Bas dari cairoli m1 ke via lorenteggio via bisceglie
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- atm.it
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- €14–17
Taxi Milano
- Telefon
- +39 02 8585
- Tapak web
- milanoradiotaxi.it
Taxi Blu
- Telefon
- +39 02 4040
- Tapak web
- taxiblu.it
Taxi 026969
- Telefon
- +39 02 661 16454
- Tapak web
- 026969.it
Etaxi SRL
- Telefon
- +39 02 5353
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Torre Velasca via lorenteggio via bisceglie ke kereta api, dikendalikan oleh ATM, tiba di stesen via gonin via giordani.






