Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Torquay ke Haytor Rocks dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Torquay ke Haytor Rocks dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Torquay ke Haytor Rocks adalah barisan 12 bas dan barisan 193 bas yang berharga £4 - £6 dan mengambil masa 2j 10m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Torquay ke Haytor Rocks adalah teksi yang berharga £45 - £60 dan mengambil masa 26 min.
Tidak, tiada bas terus dari Torquay ke Haytor Rocks. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fleet Street dan tiba di Moorland Hotel melalui Sherborne Road. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 10m.
Jarak antara Torquay dan Haytor Rocks adalah 19 batu. Jarak jalan raya ialah 17 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Torquay ke Haytor Rocks tanpa kereta adalah dengan barisan 12 bas dan barisan 193 bas yang memerlukan 2j 10m dan berharga £4 - £6.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 10m untuk bertolak dari Torquay ke Haytor Rocks, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Torquay Haytor Rocks ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South West, berlepas dari stesen Fleet Street.
Perkhidmatan Torquay Haytor Rocks ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South West, tiba di stesen Sherborne Road.
Ya, jarak pemanduan antara Torquay ke Haytor Rocks adalah 17 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk memandu dari Torquay ke Haytor Rocks.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Torquay, England dan Haytor Rocks, England?
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Fleet Street ke Sherborne Road
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- +44 1626 833664
- E-mel
- info@countrybusdevon.co.uk
- Tapak web
- countrybusdevon.co.uk
Bas dari Sherborne Road ke Moorland Hotel
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- countrybusdevon.co.uk
- Tempoh Purata
- 26 min
- Anggaran harga
- £45–60
Torbay Taxis
- Telefon
- +44 1803 211 611
- Tapak web
- torbaytaxis.co.uk
Torbay Cab Company
- Telefon
- +44 1803 292 292
- Tapak web
- torbaycabcompany.co.uk
Price First Taxis
- Telefon
- +44 1803 322 322
- Tapak web
- pricefirsttaxis.co.uk


