Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Toronto ke Jane St / Pippin Rd dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah, barisan 020 bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari St Patrick Station - Northbound Platform ke Highway 407 Station - Northbound Platformsubway 1
- Naiki bas dari Highway 407 Terminal Platform 6 ke Jane St / Pippin Rdbus 020
59 min$7–8Barisan 1 kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari St Patrick Station - Northbound Platform ke Vaughan Metropolitan Centre Station - Subway Platformsubway 1
1 j 4 min$3–4Bas, barisan 40 bas, barisan 020 bas
- Naiki bas dari Toronto ke Toronto Pearson Airportbus
- Naiki bas dari Pearson International Airport Terminal 1 ke Hwy 407 Bus Terminalbus 40
- Naiki bas dari Highway 407 Terminal Platform 6 ke Jane St / Pippin Rdbus 020
1 j 21 min$21–55Teksi
- Naiki teksi dari Toronto ke Jane St / Pippin Rdtaxi 26.9 km
28 min$60–75Pandu 26.9 km
- Pandu dari Toronto ke Jane St / Pippin Rdcar 26.9 km
28 min$6–8
Toronto ke Jane St / Pippin Rd dengan kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Toronto ke Jane St / Pippin Rd adalah barisan 1 kereta api bawah tanah yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 1j 4m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Toronto ke Jane St / Pippin Rd adalah teksi yang berharga $60 - $75 dan mengambil masa 28 min.
Tidak, tiada bas terus dari Toronto ke Jane St / Pippin Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Toronto dan tiba di Jane St / Pippin Rd melalui Pearson International Airport Terminal 1 dan Highway 407 Terminal Platform 6. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 21m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari St Patrick Station - Northbound Platform dan tiba di Vaughan Metropolitan Centre Station - Subway Platform. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 42 min.
Jarak antara Toronto dan Jane St / Pippin Rd adalah 25 km. Jarak jalan raya ialah 26.9 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Toronto ke Jane St / Pippin Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah dan barisan 020 bas yang memerlukan 59 min dan berharga $7 - $9.
Ia mengambil masa lebih kurang 59 min untuk bertolak dari Toronto ke Jane St / Pippin Rd, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Toronto Jane St / Pippin Rd ke bas, dikendalikan oleh Flixbus USA, berlepas dari stesen Toronto.
Perkhidmatan Toronto Jane St / Pippin Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Toronto Transit Commission (TTC), berlepas dari stesen St Patrick Station - Northbound Platform.
Perkhidmatan Toronto Jane St / Pippin Rd ke bas, dikendalikan oleh Flixbus USA, tiba di stesen Toronto Pearson Airport.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Toronto, ON, Kanada dan Jane St / Pippin Rd, ON, Kanada?
- Telefon
- +1 416 393 4636
- E-mel
- wtcs@ttc.ca
- Tapak web
- ttc.ca
Kereta api bawah tanah dari St Patrick Station - Northbound Platform ke Highway 407 Station - Northbound Platform
- Senior Cash (65+)
- $3
- Youth Cash (13-19)
- $3
- Adult Card
- $4
- Adult Cash
- $4
Kereta api bawah tanah dari St Patrick Station - Northbound Platform ke Vaughan Metropolitan Centre Station - Subway Platform
- Senior Cash (65+)
- $3
- Youth Cash (13-19)
- $3
- Adult Card
- $4
- Adult Cash
- $4
- Telefon
- +1 866-668-3978
- E-mel
- transitinfo@york.ca
- Tapak web
- yrt.ca
Bas dari Highway 407 Terminal Platform 6 ke Jane St / Pippin Rd
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- yrt.ca
- Telefon
- +1 (855) 626-8585
- Tapak web
- flixbus.com
Bas dari Toronto ke Toronto Pearson Airport
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–5
- Jadual di
- flixbus.com
- Telefon
- +1 833 583 3636
- E-mel
- contact@riderexpress.ca
- Tapak web
- riderexpress.ca
Bas dari Toronto ke Toronto Pearson Airport
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- seminggu sekali
- Anggaran harga
- $10–45
- Jadual di
- riderexpress.ca
- Standard
- $10–45
- Telefon
- +1 888-438-6646
- Tapak web
- gotransit.com
Bas dari Pearson International Airport Terminal 1 ke Hwy 407 Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $5–7
- Jadual di
- gotransit.com
- Tempah di
- gotransit.com
- Passenger
- $5–7
- Tempoh Purata
- 28 min
- Anggaran harga
- $60–75
City Taxi
- Telefon
- +1 416 740 2222
- Tapak web
- citytaxitoronto.com
Beck Taxi
- Telefon
- +1 416 751 5555
- Tapak web
- becktaxi.com
Aeroport Taxi & Limousine Service
- Telefon
- +14162552211
- Tapak web
- aeroporttaxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Toronto Jane St / Pippin Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Toronto Transit Commission (TTC), tiba di stesen Vaughan Metropolitan Centre Station - Subway Platform.
Ya, jarak pemanduan antara Toronto ke Jane St / Pippin Rd adalah 27 km. Ia mengambil masa lebih kurang 28 min untuk memandu dari Toronto ke Jane St / Pippin Rd.











