Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Toronto ke 150 Culford Rd dengan kereta api bawah tanah, bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah, barisan 52 bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari St Patrick Station - Northbound Platform ke Lawrence West Station - Northbound Platformsubway 1
- Naiki bas dari Lawrence West Station ke Lawrence Ave West at Culford Rdbus 352 / ...
36 min$4–7Barisan 29 bas, barisan 52 bas
Paling murah- Naiki bas dari Dufferin St at Sylvan Ave North Side ke Dufferin St at Lawrence Ave West North Sidebus 29 / ...
- Naiki bas dari Lawrence Ave West at Dufferin St ke Lawrence Ave West at Culford Rdbus 352 / ...
42 min$2–3Kereta api
- Naiki kereta api dari Toronto Union Station ke Mount Dennis GO/UPtrain Up
56 minTeksi
- Naiki teksi dari Toronto ke 150 Culford Rdtaxi 13.2 km
18 min$35–45Pandu 13.2 km
- Pandu dari Toronto ke 150 Culford Rdcar 13.2 km
18 min$3–4
Toronto ke 150 Culford Rd dengan kereta api bawah tanah dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Toronto ke 150 Culford Rd adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 18 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Toronto ke 150 Culford Rd adalah teksi yang berharga $35 - $45 dan mengambil masa 18 min.
Tidak, tiada bas terus dari Toronto ke 150 Culford Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Dufferin St at Sylvan Ave North Side dan tiba di Lawrence Ave West at Culford Rd melalui Lawrence Ave West at Dufferin St. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 42 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Toronto Union Station dan tiba di Mount Dennis GO/UP. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Toronto dan 150 Culford Rd adalah 17 km. Jarak jalan raya ialah 13.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Toronto ke 150 Culford Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah dan barisan 52 bas yang memerlukan 36 min dan berharga $4 - $8.
Ia mengambil masa lebih kurang 36 min untuk bertolak dari Toronto ke 150 Culford Rd, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Toronto 150 Culford Rd ke bas, dikendalikan oleh Toronto Transit Commission (TTC), berlepas dari stesen Dufferin St at Sylvan Ave North Side.
Perkhidmatan Toronto 150 Culford Rd ke kereta api, dikendalikan oleh UP Express, berlepas dari stesen Toronto Union Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Toronto ke 150 Culford Rd adalah dengan barisan 29 bas dan barisan 52 bas yang mengambil masa 42 min dan berharga $2 - $4. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga dan mengambil masa 56 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Toronto, ON, Kanada dan 150 Culford Rd, ON, Kanada?
- Telefon
- +1 416 393 4636
- E-mel
- wtcs@ttc.ca
- Tapak web
- ttc.ca
Kereta api bawah tanah dari St Patrick Station - Northbound Platform ke Lawrence West Station - Northbound Platform
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3–4
- Jadual di
- ttc.ca
- Senior Cash (65+)
- $3
- Youth Cash (13-19)
- $3
- Adult Card
- $4
- Adult Cash
- $4
- Telefon
- +1 844 438 6687
- Tapak web
- upexpress.com
Kereta api dari Toronto Union Station ke Mount Dennis GO/UP
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Tempah di
- upexpress.com
- Telefon
- +1 416 393 4636
- E-mel
- wtcs@ttc.ca
- Tapak web
- ttc.ca
Bas dari Lawrence West Station ke Lawrence Ave West at Culford Rd
- Tempoh Purata
- 15 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3–4
- Jadual di
- ttc.ca
- Senior Cash (65+)
- $3
- Youth Cash (13-19)
- $3
- Adult Card
- $4
- Adult Cash
- $4
Bas dari Dufferin St at Sylvan Ave North Side ke Dufferin St at Lawrence Ave West North Side
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3–4
- Jadual di
- ttc.ca
- Senior Cash (65+)
- $3
- Youth Cash (13-19)
- $3
- Adult Card
- $4
- Adult Cash
- $4
Bas dari Lawrence Ave West at Dufferin St ke Lawrence Ave West at Culford Rd
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- ttc.ca
- Senior Cash (65+)
- $0
- Youth Cash (13-19)
- $0
- Adult Card
- $0
- Adult Cash
- $0
- Tempoh Purata
- 18 min
- Anggaran harga
- $35–45
City Taxi
- Telefon
- +1 416 740 2222
- Tapak web
- citytaxitoronto.com
Beck Taxi
- Telefon
- +1 416 751 5555
- Tapak web
- becktaxi.com
Aeroport Taxi & Limousine Service
- Telefon
- +14162552211
- Tapak web
- aeroporttaxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Toronto 150 Culford Rd ke bas, dikendalikan oleh Toronto Transit Commission (TTC), tiba di stesen Dufferin St at Lawrence Ave West North Side.
Perkhidmatan Toronto 150 Culford Rd ke kereta api, dikendalikan oleh UP Express, tiba di stesen Mount Dennis GO/UP.
Ya, jarak pemanduan antara Toronto ke 150 Culford Rd adalah 13 km. Ia mengambil masa lebih kurang 18 min untuk memandu dari Toronto ke 150 Culford Rd.






