Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station dengan teksi, kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Teksi, kereta api
Terbaik- Naiki teksi dari Tongxiang ke Tongxiang Station
- Naiki kereta api dari Tongxiang Station ke Shanghai HongqiaoChangsha South / ...
43 min¥95–153Bas
Paling murah- Naiki bas dari Tongxiang ke Shanghai South
2 j 52 min¥40–70Pandu 116.8 km
- Pandu dari Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station116.8 km
1 j 17 min¥105–152Teksi
- Naiki teksi dari Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station116.8 km
1 j 17 min¥360–430
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station adalah bas yang berharga ¥40 - ¥70 dan mengambil masa 2j 52m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station adalah teksi dan kereta api yang berharga ¥90 - ¥160 dan mengambil masa 43 min.
Jarak antara Tongxiang dan Shanghai Hongqiao Station adalah 124 km. Jarak jalan raya ialah 116.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station tanpa kereta adalah dengan teksi dan kereta api yang memerlukan 43 min dan berharga ¥90 - ¥160.
Ia mengambil masa lebih kurang 43 min untuk bertolak dari Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station adalah 117 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 17m untuk memandu dari Tongxiang ke Shanghai Hongqiao Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tongxiang, China dan Shanghai Hongqiao Station, China?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Kereta api dari Tongxiang Station ke Shanghai Hongqiao
- 2nd Class Seat
- ¥53–58
- 1st Class Seat
- ¥85–95
- Business Class Seat
- ¥120–180
Kereta api dari Tongxiang Station ke Shanghai Hongqiao
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- dua kali sehari
- Anggaran harga
- ¥55–100
- Jadual di
- chinahighlights.com
- Adult - 2nd Class
- ¥55–80
- Adult - 1st Class
- ¥70–100
- E-mel
- bus@chinatrainguide.com
- Tapak web
- chinabusguide.com
Bas dari Tongxiang ke Shanghai South
- Tempoh Purata
- 2 j
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ¥40–70
- Jadual di
- chinabusguide.com
- Tempoh Purata
- 44 min
- Anggaran harga
- ¥40–430









