Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariTondo ke Central Terminal Station LRT Line 1dengan bas, teksi atau jalan kaki

Cari Pengangkutan ke Central Terminal Station LRT Line 1

Lihat semua pilihan

Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Tondo ke Central Terminal Station LRT Line 1 dengan bas, teksi, atau jalan kaki

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Bas

    Terbaik
    1. Naiki bas dari Soler St / Roman Intersection, Manila ke Taft Ave, ManilabusDivisoria - Libertad via L. Guinto / ...
    13 min
    ₱17–27
  2. Teksi

    1. Naiki teksi dari Tondo ke Central Terminal Station LRT Line 1taxi6.4 km
    7 min
    ₱140–180
  3. Jalan kaki

    1. Naiki jalan kaki dari Tondo ke Central Terminal Station LRT Line 1walk4.5 km
    54 min
  4. Bas melalui Velasquez / Navaroo Intersection, Tondo

    1. Naiki bas dari Velasquez / Navaroo Intersection, Tondo ke Union Bank of Philippines, Juan Luca, ManilabusDivisoria - Velasquez
    2. Naiki bas dari Juan Luna, Manila ke Taft Ave, ManilabusDivisoria - Libertad via L. Guinto / ...
    26 min
    ₱34–50

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tondo, Metro Manila, Filipina dan Central Terminal Station LRT Line 1, Filipina?

Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi

Pengendali bas
Pengendali lain