Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila
Terbaik- Naiki kereta api dari Manila, Tutuban Station ke AlabangTutuban
1 j 39 min₱38–61Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Manila, Tutuban Station ke AlabangTutuban
1 j 58 min₱22–40Kereta api, bas
- Naiki kereta api dari Tayuman Station ke PITX Station
- Naiki bas dari Manila-Cavite Expressway, Parañaque City, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, ManilaBACLARAN - ALABANG via SAN DIONISIO / ...
2 j 3 min₱68–92Teksi
- Naiki teksi dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal28.1 km
26 min₱460–550Pandu 28.1 km
- Pandu dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal28.1 km
26 min₱215–311Bas melalui Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila
- Naiki bas dari Taft Ave, Manila ke Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, ManilaAyala Quiapo via Kamagong Taft
- Naiki bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
2 j 24 min₱155–225Bas
- Naiki bas dari Taft Ave, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, ManilaAlabang Lawton via Zapote Coastal Rd
2 j 39 min₱104–160
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah kereta api yang berharga ₱22 - ₱40 dan mengambil masa 1j 58m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah teksi yang berharga ₱460 - ₱550 dan mengambil masa 26 min.
Tidak, tiada bas terus dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Velasquez / Navaroo Intersection, Tondo dan tiba di Alabang Town Center Bus Terminal melalui Juan Luna, Manila, Taft Ave, Manila dan Greenbelt 5. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 24m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Manila, Tutuban Station dan tiba di Alabang. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 30m.
Jarak antara Tondo dan Alabang Town Center Bus Terminal adalah 32 km. Jarak jalan raya ialah 28.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila yang memerlukan 1j 39m dan berharga ₱35 - ₱65.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 39m untuk bertolak dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Tondo Alabang Town Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, berlepas dari stesen Taft Ave, Manila.
Perkhidmatan Tondo Alabang Town Center Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, berlepas dari stesen Manila, Tutuban Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah dengan kereta api melalui South Luzon Expressway / Montillano St Intersection, Muntinlupa City, Manila yang mengambil masa 1j 39m dan berharga ₱35 - ₱65. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas melalui Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila, yang berharga ₱150 - ₱230 dan mengambil masa 2j 24m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tondo, Metro Manila, Filipina dan Alabang Town Center Bus Terminal, Filipina?
- Telefon
- 5319-0041
- E-mel
- support@pnr.gov.ph
- Tapak web
- pnr.gov.ph
Kereta api dari Manila, Tutuban Station ke Alabang
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱22–40
- Jadual di
- facebook.com
- Ordinary
- ₱22–35
- Aircon
- ₱28–40
- Telefon
- +63 (2) 8647-3452
- E-mel
- pro@lrta.gov.ph
- Tapak web
- lrta.gov.ph
Kereta api dari Tayuman Station ke PITX Station
- Tempoh Purata
- 48 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱32–37
- Jadual di
- lrta.gov.ph
- Telefon
- 8926-6346
- E-mel
- ncr@ltfrb.gov.ph
- Tapak web
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Manila-Cavite Expressway, Parañaque City, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₱35–55
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Taft Ave, Manila ke Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱21–35
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
Bas dari Taft Ave, Manila ke Alabang-Zapote Road, Muntinlupa City, Manila
- Tempoh Purata
- 2 j 2 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₱70–110
- Jadual di
- ltfrb.gov.ph
- Telefon
- (02) 807-6972
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Greenbelt 5 ke Alabang Town Center Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- ₱100–140
- Jadual di
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 26 min
- Anggaran harga
- ₱460–550
MGE Taxi
- Telefon
- +63 2 3636096
Grab Taxi
- Tapak web
- grab.com
Dollar Taxi
- Telefon
- +63 2 9212383
Basic Taxi
- Telefon
- +63 2 352 7777
- Tapak web
- facebook.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Tondo Alabang Town Center Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh Jeepney - LTFRB, tiba di stesen Makati Ave / Ayala Avenue Intersection, Makati City, Manila.
Perkhidmatan Tondo Alabang Town Center Bus Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh Philippine National Railways, tiba di stesen Alabang.
Ya, jarak pemanduan antara Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal adalah 28 km. Ia mengambil masa lebih kurang 26 min untuk memandu dari Tondo ke Alabang Town Center Bus Terminal.











