Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Oshiage ke Daimon[A] Asakusa Line
35 min¥365–447Pandu 10.1 km
Paling murah- Pandu dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo10.1 km
10 min¥171–247Bas
- Naiki bas dari とうきょうスカイツリー駅前 ke 新橋業10
- Naiki bas dari 新橋駅前 ke 六本木駅前都01(T01) / ...
1 j 38 minTeksi
- Naiki teksi dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo10.1 km
10 min¥5,000–6,500Kereta api bawah tanah melalui Ningyocho
- Naiki kereta api bawah tanah dari Oshiage ke Ningyocho[A] Asakusa Line
- Naiki kereta api bawah tanah dari Ningyocho ke Roppongi[H] Hibiya Line
40 min¥354–430Kereta api bawah tanah #2
- Naiki kereta api bawah tanah dari Oshiage ke Aoyama-itchome[Z] Hanzōmon Line
49 min¥210–260
Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo adalah pandu yang berharga ¥170 - ¥250 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo adalah teksi yang berharga ¥5000 - ¥6500 dan mengambil masa 10 min.
Tidak, tiada bas terus dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari とうきょうスカイツリー駅前 dan tiba di 六本木駅前 melalui 新橋駅前. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 38m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Oshiage dan tiba di Aoyama-itchome. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 27 min.
Jarak antara Tokyo Skytree dan remm Roppongi, Tokyo adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 10.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 35 min dan berharga ¥360 - ¥450.
Ia mengambil masa lebih kurang 35 min untuk bertolak dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Tokyo Skytree remm Roppongi, Tokyo ke bas, dikendalikan oleh Toei Bus, berlepas dari stesen とうきょうスカイツリー駅前.
Perkhidmatan Tokyo Skytree remm Roppongi, Tokyo ke kereta api, dikendalikan oleh Toei Subway, berlepas dari stesen Oshiage.
Perkhidmatan Tokyo Skytree remm Roppongi, Tokyo ke bas, dikendalikan oleh Toei Bus, tiba di stesen 新橋.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Tokyo Skytree, Jepun dan remm Roppongi, Tokyo, Jepun?
- Telefon
- 03-3816-5711
- Tapak web
- kotsu.metro.tokyo.jp
Kereta api bawah tanah dari Oshiage ke Daimon
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥200–250
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
Kereta api bawah tanah dari Oshiage ke Ningyocho
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥170–210
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
- Telefon
- 0570-200-999
- Tapak web
- tokyometro.jp
Kereta api bawah tanah dari Ningyocho ke Roppongi
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥180–220
- Jadual di
- tokyometro.jp
Kereta api bawah tanah dari Oshiage ke Aoyama-itchome
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥210–260
- Jadual di
- tokyometro.jp
- Telefon
- 03-3816-5711
- Tapak web
- kotsu.metro.tokyo.jp
Bas dari とうきょうスカイツリー駅前 ke 新橋
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- ¥210
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
Bas dari 新橋駅前 ke 六本木駅前
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- ¥5,000–6,500
Tokyo Taxi
- Telefon
- +81 3-5758-3630
- Tapak web
- tokyotaxi.co.jp
Tokyo MK Taxi
- Telefon
- +81 3-5547-5551
- Tapak web
- tokyomk.com
Km Taxi
- Telefon
- +81 3-5530-6001
- Tapak web
- km-taxi.tokyo
Hinomaru
- Telefon
- +81 3-3814-1111
- Tapak web
- hinomaru.tokyo
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Tokyo Skytree remm Roppongi, Tokyo ke kereta api, dikendalikan oleh Toei Subway, tiba di stesen Daimon.
Ya, jarak pemanduan antara Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo adalah 10 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Tokyo Skytree ke remm Roppongi, Tokyo.









