Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Times Square ke Manhattan Life Insurance Building dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Times Square ke Rector Stsubway 1 / ...
21 min$3Bas
Paling murah- Naiki bas dari 5 Av/W 43 St ke Broadway/Rector Stbus BxM18
23 min$2–7Teksi
- Naiki teksi dari Times Square ke Manhattan Life Insurance Buildingtaxi 3.8 bt
11 min$19–24Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Times Square ke Manhattan Life Insurance Buildingwalk 3.8 bt
1 j 12 minBas melalui 7 Av/W 41 St
- Naiki bas dari 7 Av/W 41 St ke South End Av/Gateway Plazabus M20
44 min$2–7
Times Square ke Manhattan Life Insurance Building dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Times Square ke Manhattan Life Insurance Building adalah barisan 1 kereta api bawah tanah yang berharga $3 dan mengambil masa 21 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Times Square ke Manhattan Life Insurance Building adalah teksi yang berharga $19 - $24 dan mengambil masa 11 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 5 Av/W 43 St dan tiba di Broadway/Rector St. Perkhidmatan berlepas 5 kali sehari, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 23 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari 42 St-Times Square dan tiba di Rector St. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara Times Square dan Manhattan Life Insurance Building adalah 4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Times Square ke Manhattan Life Insurance Building tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah yang memerlukan 21 min dan berharga $3.
barisan 1 kereta api bawah tanah dari 42 St-Times Square ke Rector St mengambil masa 18 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Times Square Manhattan Life Insurance Building ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen 5 Av/W 43 St.
Perkhidmatan Times Square Manhattan Life Insurance Building ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, berlepas dari stesen 42 St-Times Square.
Perkhidmatan Times Square Manhattan Life Insurance Building ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen Broadway/Rector St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Times Square, NY, Amerika Syarikat dan Manhattan Life Insurance Building, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari 42 St-Times Square ke Rector St
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- mta.info
- Adult
- $3
- Telefon
- 877-690-5116
- Tapak web
- mta.info
Bas dari 5 Av/W 43 St ke Broadway/Rector St
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Bas dari 7 Av/W 41 St ke South End Av/Gateway Plaza
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 11 min
- Anggaran harga
- $19–24
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Times Square Manhattan Life Insurance Building ke kereta api, dikendalikan oleh MTA, tiba di stesen Rector St.






