Terdapat 5 cara untuk bertolak dari The Rocks ke Sydney Football Stadium dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 333 bas
Terbaik- Naiki bas dari Circular Quay, Alfred St, Stand B ke Oxford St Opp Paddington Town Hall333
20 min$1–4Trem
- Naiki trem dari Circular Quay station ke Moore Park stationL3 / ...
30 minTeksi
- Naiki teksi dari The Rocks ke Sydney Football Stadium4.9 km
6 min$15–19Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari The Rocks ke Sydney Football Stadium4.4 km
52 minBarisan 396 bas
- Naiki bas dari Circular Quay, Alfred St, Stand B ke Anzac Pde Opp Sydney Boys High School392N / ...
25 min$1–4
The Rocks ke Sydney Football Stadium dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari The Rocks ke Sydney Football Stadium adalah barisan 333 bas yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 20 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari The Rocks ke Sydney Football Stadium adalah teksi yang berharga $15 - $19 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Circular Quay, Alfred St, Stand B dan tiba di Oxford St Opp Paddington Town Hall. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Circular Quay station dan tiba di Moore Park station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara The Rocks dan Sydney Football Stadium adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari The Rocks ke Sydney Football Stadium tanpa kereta adalah dengan barisan 333 bas yang memerlukan 20 min dan berharga $1 - $4.
barisan 333 bas dari Circular Quay, Alfred St, Stand B ke Oxford St Opp Paddington Town Hall mengambil masa 14 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan The Rocks Sydney Football Stadium ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari stesen Circular Quay, Alfred St, Stand B.
Perkhidmatan The Rocks Sydney Football Stadium ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, berlepas dari stesen Circular Quay station.
Perkhidmatan The Rocks Sydney Football Stadium ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di stesen Oxford St Opp Paddington Town Hall.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara The Rocks, NSW, Australia dan Sydney Football Stadium, NSW, Australia?
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Trem dari Circular Quay station ke Moore Park station
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- transportnsw.info
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Circular Quay, Alfred St, Stand B ke Oxford St Opp Paddington Town Hall
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
Bas dari Circular Quay, Alfred St, Stand B ke Anzac Pde Opp Sydney Boys High School
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- $15–19
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- +61 9088 0445
- Tapak web
- silverservice.com.au
RSL Cabs
- Telefon
- +61 2 9581 1111
- Tapak web
- rslcabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan The Rocks Sydney Football Stadium ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, tiba di stesen Moore Park station.


