Terdapat 3 cara untuk bertolak dari The Rocks ke 56 Pitt Street dengan trem, jalan kaki, atau bas
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari The Rocks ke 56 Pitt Street adalah barisan 324 bas yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari The Rocks ke 56 Pitt Street adalah barisan 324 bas yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Argyle St At Watson Rd dan tiba di Wynyard Station, York St, Stand G. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Circular Quay station dan tiba di Bridge Street station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Jarak antara The Rocks dan 56 Pitt Street adalah 722 meter.
Cara terbaik untuk bertolak dari The Rocks ke 56 Pitt Street tanpa kereta adalah dengan trem yang memerlukan 4 min dan berharga .
trem dari Circular Quay station ke Bridge Street station mengambil masa 2 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan The Rocks 56 Pitt Street ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari stesen Argyle St At Watson Rd.
Perkhidmatan The Rocks 56 Pitt Street ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, berlepas dari stesen Circular Quay station.
Perkhidmatan The Rocks 56 Pitt Street ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di stesen Wynyard Station, York St, Stand G.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara The Rocks, NSW, Australia dan 56 Pitt Street, NSW, Australia?
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Trem dari Circular Quay station ke Bridge Street station
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- transportnsw.info
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Argyle St At Watson Rd ke Wynyard Station, York St, Stand G
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan The Rocks 56 Pitt Street ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, tiba di stesen Bridge Street station.


