Terdapat 4 cara untuk bertolak dari The Heights ke Port Authority Bus Terminal dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Central Ave At Bowers St ke Port Authority Bus Terminal119
27 min$6–22Teksi
- Naiki teksi dari The Heights ke Port Authority Bus Terminal4.7 bt
10 min$23–28Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari The Heights ke Port Authority Bus Terminal4.3 bt
1 j 7 minBas melalui Congress St At Webster Ave
- Naiki bas dari Congress St At Webster Ave ke Port Authority Bus Terminal119
32 min$6–22
The Heights ke Port Authority Bus Terminal dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari The Heights ke Port Authority Bus Terminal adalah bas melalui Congress St At Webster Ave yang berharga $6 - $22 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari The Heights ke Port Authority Bus Terminal adalah teksi yang berharga $23 - $28 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Central Ave At Bowers St dan tiba di Port Authority Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Jarak antara The Heights dan Port Authority Bus Terminal adalah 55 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari The Heights ke Port Authority Bus Terminal tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 27 min dan berharga $6 - $22.
bas dari Central Ave At Bowers St ke Port Authority Bus Terminal mengambil masa 25 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan The Heights Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Central Ave At Bowers St.
Perkhidmatan The Heights Port Authority Bus Terminal ke bas, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen Port Authority Bus Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara The Heights, NJ, Amerika Syarikat dan Port Authority Bus Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Central Ave At Bowers St ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6–22
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $6–22
Bas dari Congress St At Webster Ave ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $6–22
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $6–22
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- $23–28
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
Newark Airport Taxi
- Telefon
- +1 973-273-4420
- Tapak web
- newarkairporttaxi.us
Jacob's Taxi Service
- Telefon
- +1 973-673-5900
- Tapak web
- jacobstaxiservice.com
Gold Lincoln Taxi
- Telefon
- +1 973-344-5566
- Tapak web
- goldlincolntaxinj.com
Scotty's Taxi
- Telefon
- +1 210-943-1234
- Tapak web
- scottystaxicab.com
Lime Car Service & Taxi
- Telefon
- +1 201-461-9999
- Tapak web
- limetaxicab.com
Babes Taxi
- Telefon
- +1 201-944-6800
- Tapak web
- babestaxi.com




