Terdapat 4 cara untuk bertolak dari The Guardian, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome dengan bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 75 bas
Terbaik- Naiki bas dari Indipendenza ke Cavour/Quattro Cantonibus 75 / ...
12 min€2–7Teksi
- Naiki teksi dari The Guardian, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rometaxi 2 km
2 min€13–16Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari The Guardian, Rome ke Cavour Colloseum suite, Romewalk 1.5 km
18 minKereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Castro Pretorio ke Cavoursubway Meb / ...
12 min€2
The Guardian, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari The Guardian, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome adalah kereta api bawah tanah yang berharga €2 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari The Guardian, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome adalah teksi yang berharga €13 - €16 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Indipendenza dan tiba di Cavour/Quattro Cantoni. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Castro Pretorio dan tiba di Cavour. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 4 min.
Jarak antara The Guardian, Rome dan Cavour Colloseum suite, Rome adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari The Guardian, Rome ke Cavour Colloseum suite, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 75 bas yang memerlukan 12 min dan berharga €1 - €7.
barisan 75 bas dari Indipendenza ke Cavour/Quattro Cantoni mengambil masa 6 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan The Guardian, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Indipendenza.
Perkhidmatan The Guardian, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, berlepas dari stesen Castro Pretorio.
Perkhidmatan The Guardian, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke bas, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cavour/Quattro Cantoni.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara The Guardian, Rome, Itali dan Cavour Colloseum suite, Rome, Itali?
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Kereta api bawah tanah dari Castro Pretorio ke Cavour
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Indipendenza ke Cavour/Quattro Cantoni
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- €13–16
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan The Guardian, Rome Cavour Colloseum suite, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh ATAC S.p.A. Azienda per la mobilità, tiba di stesen Cavour.


