Terdapat 5 cara untuk bertolak dari The George Inn ke The Half Moon dengan kereta api bawah tanah, bas, feri, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari London Bridge Station ke Westminster stationsubway Jubilee
- Naiki kereta api bawah tanah dari Westminster station ke Putney Bridge stationsubway District
41 min£5–25Pandu 7.2 bt
Paling murah- Pandu dari The George Inn ke The Half Mooncar 7.2 bt
24 min£2–3Barisan 22 bas
- Naiki bas dari Green Park Station ke Ruvigny Gardensbus 22 / ...
1 j 2 min£3–37Feri
- Naiki feri dari London Bridge City Pier ke Putney Pierferry Rb6
1 j 23 minTeksi
- Naiki teksi dari The George Inn ke The Half Moontaxi 7.2 bt
24 min£70–85
The George Inn ke The Half Moon dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari The George Inn ke The Half Moon adalah pandu yang berharga £1 - £3 dan mengambil masa 24 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari The George Inn ke The Half Moon adalah teksi yang berharga £70 - £85 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada bas terus dari The George Inn ke The Half Moon. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Green Park Station dan tiba di Ruvigny Gardens melalui . Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 2m.
Ya, terdapat perkhidmatan feri terus yang berlepas dari London Bridge City Pier dan tiba di Putney Pier. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 11m.
Tidak, tiada kereta api terus dari The George Inn ke The Half Moon. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari London Bridge Station dan tiba di Putney Bridge station melalui Westminster station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 41 min.
Jarak antara The George Inn dan The Half Moon adalah 8 batu. Jarak jalan raya ialah 7.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari The George Inn ke The Half Moon tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 41 min dan berharga £5 - £25.
Ia mengambil masa lebih kurang 41 min untuk bertolak dari The George Inn ke The Half Moon, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan The George Inn The Half Moon ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Green Park Station.
Perkhidmatan The George Inn The Half Moon ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen London Bridge Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara The George Inn, London Raya, England dan The Half Moon, London Raya, England?
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +44 343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari London Bridge Station ke Westminster station
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £1–6
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Westminster station ke Putney Bridge station
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £4–19
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Green Park Station ke Ruvigny Gardens
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–28
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–28
- Telefon
- 020 7001 2200
- E-mel
- sales@thamesclippers.com
- Tapak web
- thamesclippers.com
Feri dari London Bridge City Pier ke Putney Pier
- Tempoh Purata
- 1 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- thamesclippers.com
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- £70–85
ComCab London
- Telefon
- +44 20 7908 0271
- Tapak web
- comcab.com
Freenow
- Telefon
- +44 20 3929 3786
- Tapak web
- free-now.com
Gett UK
- Telefon
- +44 20 7397 4300
- Tapak web
- gett.com
Radio Taxis London
- Telefon
- +44 20 7272 2626
- Tapak web
- google.com
Cabs London
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- cabslondon.com
Call London Taxi
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- calllondontaxi.co.uk
Licenced London Taxi
- Telefon
- +44 20 3633 1777
- Tapak web
- licensedlondontaxi.co.uk
London Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- londontaxiscabs.com
One-Number Taxi
- Telefon
- +44 871 871 8710
- Tapak web
- the-london-taxi.com
Palmers Green Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- palmersgreentaxiscabs.co.uk
Sydenham Cars
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- sydenhamcars.co.uk
YDriv Limited
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- ydriv.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan The George Inn The Half Moon ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Ruvigny Gardens.
Perkhidmatan The George Inn The Half Moon ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Westminster station.
Ya, jarak pemanduan antara The George Inn ke The Half Moon adalah 7 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari The George Inn ke The Half Moon.






