Terdapat 6 cara untuk bertolak dari The Dominick ke Morgan Library and Museum dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Spring St ke W 4 St-Wash SqC / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari W 4 St-Wash Sq ke 34 St-Herald SqF / ...
20 minBas
Paling murah- Naiki bas dari 6 Av/Spring St ke 6 Av/W 34 StM55
29 min$2–7Teksi
- Naiki teksi dari The Dominick ke Morgan Library and Museum2.6 bt
6 min$14–18Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari The Dominick ke Morgan Library and Museum2.2 bt
43 minBarisan 6 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari Spring St ke 33 St4 / ...
23 minBas melalui 6 Av/W 38 St
- Naiki bas dari 6 Av/Spring St ke 6 Av/W 38 StM55
31 min$2–7
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari The Dominick ke Morgan Library and Museum adalah bas yang berharga $2 - $7 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari The Dominick ke Morgan Library and Museum adalah teksi yang berharga $14 - $18 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 6 Av/Spring St dan tiba di 6 Av/W 34 St. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Spring St dan tiba di 33 St. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara The Dominick dan Morgan Library and Museum adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari The Dominick ke Morgan Library and Museum tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 20 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk bertolak dari The Dominick ke Morgan Library and Museum, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan The Dominick Morgan Library and Museum ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen 6 Av/Spring St.
Perkhidmatan The Dominick Morgan Library and Museum ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen Spring St.
Perkhidmatan The Dominick Morgan Library and Museum ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen 6 Av/W 34 St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara The Dominick, NY, Amerika Syarikat dan Morgan Library and Museum, NY, Amerika Syarikat?
- Tapak web
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari Spring St ke W 4 St-Wash Sq
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari W 4 St-Wash Sq ke 34 St-Herald Sq
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- mta.info
Kereta api bawah tanah dari Spring St ke 33 St
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- mta.info
- Tapak web
- mta.info
Bas dari 6 Av/Spring St ke 6 Av/W 34 St
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Bas dari 6 Av/Spring St ke 6 Av/W 38 St
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- $14–18
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Newark Airport Taxi
- Telefon
- +1 973-273-4420
- Tapak web
- newarkairporttaxi.us
Jacob's Taxi Service
- Telefon
- +1 973-673-5900
- Tapak web
- jacobstaxiservice.com
Gold Lincoln Taxi
- Telefon
- +1 973-344-5566
- Tapak web
- goldlincolntaxinj.com
Scotty's Taxi
- Telefon
- +1 210-943-1234
- Tapak web
- scottystaxicab.com
Lime Car Service & Taxi
- Telefon
- +1 201-461-9999
- Tapak web
- limetaxicab.com
Babes Taxi
- Telefon
- +1 201-944-6800
- Tapak web
- babestaxi.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan The Dominick Morgan Library and Museum ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen W 4 St-Wash Sq.
