Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Thames Ditton ke Angel Rd Station dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Thames Ditton ke Vauxhalltrain Hampton Court - London Waterloo
- Naiki kereta api bawah tanah dari Vauxhall station ke Tottenham Hale stationsubway Victoria
1 j 24 min£15–48Bas
Paling murah- Naiki bas dari Cromwell Road Bus Station ke Charing Crossbus N87
- Naiki bas dari Trafalgar Square ke Angel Cornerbus N279
2 j 47 min£4–97Kereta api, barisan 341 bas
- Naiki kereta api dari Thames Ditton ke London Waterlootrain Hampton Court - London Waterloo
- Naiki bas dari Waterloo Station / Waterloo Road ke Meridian Water Stationbus 341
2 j 6 min£7–16Pandu 25.4 bt
- Pandu dari Thames Ditton ke Angel Rd Stationcar 25.4 bt
56 min£7–9Teksi
- Naiki teksi dari Thames Ditton ke Angel Rd Stationtaxi 25.4 bt
56 min£320–390
Thames Ditton ke Angel Rd Station dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Thames Ditton ke Angel Rd Station adalah pandu yang berharga £6 - £9 dan mengambil masa 56 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Thames Ditton ke Angel Rd Station adalah pandu yang berharga £6 - £9 dan mengambil masa 56 min.
Tidak, tiada bas terus dari Thames Ditton ke Angel Rd Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Thorkhill Road dan tiba di Angel Corner melalui Cromwell Road Bus Station dan Trafalgar Square. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 47m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Thames Ditton ke Angel Rd Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Thames Ditton dan tiba di Meridian Water melalui Vauxhall station dan Tottenham Hale. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 24m.
Jarak antara Thames Ditton dan Angel Rd Station adalah 24 batu. Jarak jalan raya ialah 25.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Thames Ditton ke Angel Rd Station tanpa kereta adalah dengan kereta api dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 1j 24m dan berharga £15 - £50.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 24m untuk bertolak dari Thames Ditton ke Angel Rd Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Thames Ditton Angel Rd Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Cromwell Road Bus Station.
Perkhidmatan Thames Ditton Angel Rd Station ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, berlepas dari stesen Thames Ditton.
Perkhidmatan Thames Ditton Angel Rd Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Charing Cross.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Thames Ditton, England dan Angel Rd Station, England?
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Thames Ditton ke Vauxhall
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £5–12
- Jadual di
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Thames Ditton ke London Waterloo
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £5–13
- Jadual di
- southwesternrailway.com
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Vauxhall station ke Tottenham Hale station
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £9–35
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- +44 344 800 44 11
- E-mel
- customer.services@arriva.co.uk
- Tapak web
- arrivabus.co.uk
Bas dari Waterloo Station / Waterloo Road ke Meridian Water Station
- Tempoh Purata
- 1 j 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–3
- Tempah di
- arrivabus.co.uk
- Adult Single All Zone
- £1–3
Bas dari Trafalgar Square ke Angel Corner
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £1–3
- Tempah di
- arrivabus.co.uk
- Adult Single All Zone
- £1–3
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Cromwell Road Bus Station ke Charing Cross
- Tempoh Purata
- 1 j 3 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £1–90
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–90
- Tempoh Purata
- 56 min
- Anggaran harga
- £320–390
Thames Ditton Minicabs Cars
- Telefon
- +44 20 8390 5266
- Tapak web
- thamesdittoncars.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Thames Ditton Angel Rd Station ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, tiba di stesen Vauxhall.
Ya, jarak pemanduan antara Thames Ditton ke Angel Rd Station adalah 26 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 56 min untuk memandu dari Thames Ditton ke Angel Rd Station.
Tempah tiket Thames Ditton Angel Rd Station ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.












